Почетна Локалне вестиГроцка Гроцка: Велика мистерија око председниковог аута

Гроцка: Велика мистерија око председниковог аута

од admin
0 коментар

Председник општине Гроцка, у складу са прописима општине Гроцка има право на службено возило.

Службено возило председника општине Гроцка, Стефана Дилберовића, је тренутно аутомобил марке „Шкода“ регистарских таблица „BG 006 KX“. Возило би требало да се користи у складу са Правилником о условима и начињу коришћења службених возила ГО Гроцка.

Возило председника општине Гроцка се преко 15 дана није налазило на службеном паркингу ГО Гроцка, а Дилберовић је користио возила других функционера општине Гроцка. Запослени у општини Гроцка су за возило председника, у том временском раздобљу, имали разне информације. Почев од информација да је ауто слупан, да је ауто коришћен у иностранству, па до информације да се ауто не одржава готово никако, те је због тога остао без моторног уља.

И док радници општине Гроцка преносе разне тврдње, званичици из Управе ове општине  не одговарају у потпуности на послати захтев за достављање информација, већ тврде да је ауто коришћен по Правилнику о условима и начину коришћења службених возила ГО Гроцка. Радне налоге су, како се наводи у достављеној информацији, лично проверавали у Управи ГО Гроцка.

 

Службена аута ипак коришћена у приватне сврхе

Док се за службено возило председника  из Управе Гроцке тврди да је коришћено по Правилнику, Жиг Инфо је дошао до фотографија које показују да су се службена возила општине Гроцка користила у приватне, односно страначке сврхе.  1. марта 2014.године на пијаци у Умчарима, челници општине Гроцка су са службеним возилом превозили активисте и материјал Српске напредне странке.

Можда ти се свиди

Оставите коментар