Почетна » ХИТ: Напредњаци у Лештанима прослављају рушење школе! (ФОТО)

ХИТ: Напредњаци у Лештанима прослављају рушење школе! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Малишани широм Србије, од понедељка 3. септембра биће у својим школским клупама, док ће деца у Лештанима у ГО Гроцка бити расељена из своје матичне школе и наставу ће похађати у  Калуђерици.

Наиме, грађевинске машине у петак су започеле рушење старог привременог школског објекта као и припрему терена за градњу нове школе тако да ће ученици из Лештана ће предстојећу школску годину похађати у ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици. Општина је обезбедила бесплатне школске аутобусе који ће ђаке превозити. Како се новоди у изјавама за медије, очекује се да се пројектна и тендерска процедура заврши у наредних месец дана и да током новембра започне градња новог објекта који ће бити спреман да прими ђаке 1. септембра 2019. године.

Почетак рушења школе, представници ГО Гроцка искористили су да у масовном одзиву чланова СНС-а и осталог руководства искористе за промоцију своје владавине. Тако да, уместо да славе почетак градње , локални лидери у Гроцкој славе рушење школског објекта.


Иначе, ова школа у Лештанима према досадашњим најавама, не само да је требало бити већ срушена , већ и тотално изграђена.

Јер, иста власт, исто место обећања у октобру 2016, године пред председничке изборе дала је обећања да ће већ у 2017. години малишани кренути у нови школски објекат. Касније, тачније у августу 2017, исти дају обећање да ће до краја те године школа већ бити срушена.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × two =