Почетна » И ШТА ЋЕМО САДА? Изабрано најлепше двориште на територији ГО Гроцка, само како? (ФОТО)

И ШТА ЋЕМО САДА? Изабрано најлепше двориште на територији ГО Гроцка, само како? (ФОТО)

од admin
0 коментар

Како су јавили из инфо службе ГО Гроцка, у понедељак 5. јуна на Светски дан животне средине заседала је комисија која је оцењивала најбоље уређено двориште на територији општине Гроцка.
Даље се наводи дан на овом конкурсу било је 16 пријава, од тога су три институције узеле учешће и то Центар за културу Гроцка, Средња школа Гроцка и Основна школа „Алекса Шантић“ из Калуђерице.

-Прво место освојила је Загорка Вулић из Болеча, друго место освојио је Добрица Косанић из Врчина, а треће место Наташа Симић из Заклопаче. Награде победницима ће бити уручене 27. јула за време Грочанских свечаности у оквиру Етно дана.

Учешће у овом конкурсу узели су:
– Слободан Станић из Калуђерице
– Боја Тодоровић из Гроцке
– Коњички клуб Урбан каубој
– Гордана Ињац из Гроцке
– Томислав Ђорђевић из Умчара
– Јока Милошевић из Умчара
– Божидар и Јагода Прокић из Дражња
– Драгица Митић из Врчина
– Јован Миленов из Болеча
– Александра Ђукановић из Калуђерице.

Из ГО Гроцка није објашњено како су пријаве стигле нити ко је учествовао у комисији. Оно што је битно истаћи, ГО Гроцка је приликом расписивања, тачније објављивања конкурса на њиховом сајту објавила да се пријаве шаљу на имејл адресу или телефонским путем.

Међутим имејл адреса која је наведена није била исправа. Након пар дана од објављивања ове имејл адресе, Жиг Инфо је покушао да пошаље једну пријаву, међутим пријава се вратила јер не постоји дата мејл адреса.

Када се мејл адреса вратила као неисправна, пробали смо да још једном утврдимо да ли постоји дата адреса тако што смо покушали да отворимо исту. И успели смо, отворили смо адресу коју је испрва ГО Гроцка дала за пријаву.

Након свих ових дана ни један мејл није стигао на тој адреси. Касније је ГО гроцка изменила у тексту мејл за слање пријава.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 × 5 =