Почетна » ИМА ЛИ КРАЈА БАХАТОСТИ У ГРОЦКОЈ Директор ЈКП-а сам себи отписао дугове

ИМА ЛИ КРАЈА БАХАТОСТИ У ГРОЦКОЈ Директор ЈКП-а сам себи отписао дугове

од admin
0 коментар

Директор ЈКП „Гроцка, Ђорђе Јевтић отписао је дугове за комуналне услуге радњи која се водила на његову мајку.

Према документацији до које је дошао Жиг Инфо,  извршитељ који је ангажован за наплату дуговања корисника према ЈКП „Гроцка“, повукао је Предлог за извршење према СЗТР ЈЕвтић из Умчара. Како се наводи у извештају извршитеља, повлачење Предлога за извршење је урађено по налогу директора Јевтић Ђорђа.

СЗТР ЈЕВТИЋ, из Умчара је била регистрована на породичном броју куће директора ЈКП „Гроцка“, Ђорђета Јевтића. Према подацима из АПР-а, радња је угашена 24. Октобра 2014. Године и била је регистрована на Гордану Јевтић, односно мајку директора комуналног у Гроцкој. Дуг настао овом предузетнику је од 2011- 2013.године у износу од 11 772, 16 динара. Тачније, дуговања су су насталу у марту и априлу 2011 године у износу од 1 396,42 динара, затим у јуну и августу 2012. Године у износу од 4 186,66 динара и од јануара до јуна 2013 године у износу од 4 355,82 динара. Што даје укупну суму од 9 940,70 динара, што заједно са каматом износи 11 772,16 динара.

Ђорђе Јевтић: Немам коментара

Директор ЈКП „Гроцка“, Ђорђе Јевтић није желео да коментарише сазнања Жиг Инфа.

Јевтић је раније био члан УГ“ Наш Човек“ а затим је прешао у СНС. Након преласка у СНС, добио је место директора у ЈКП „Гроцка“. Поред отписаних дугова за радњу своје мајке, директор овог грочанског предузећа плате исплађује, како је недавно изјавио за Жиг Инфо, по потреби. Тако, да док радницима плата касни више од годину дана, руководство ЈКП-а у Гроцкој прима плату редовно и у износу од 50 000 – 100 000 динара.

Недавно смењен и директор ЈКП „Грочански комуналац“

Подсетимо се, бивши директор ЈКП „ Грочански комуналац“ је због појављивања недоличне фотографије у јавности дао неопозиву оставку. Том приликом, председник општине Гроцка, Срефан Дилберовић је изјавио да случај Миленка Буквића треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности.

– Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада и по томе се разликујемо од претходника – казао је за медије Стефан Дилберовић, председник градске општине Гроцка који је такође члан СНС-а.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар