Почетна » Избори у ОО ДСС-а Гроцка: Стари председник постаје нови?

Избори у ОО ДСС-а Гроцка: Стари председник постаје нови?

од admin
0 коментар

Данас су се на подручју општине Гроцка бирали чланови ОО ДСС-а. За ове изборе постојала је само једна листа  сачињена тако што је сваки МО на подручју Гроцке дао свој предлог за члана Општинског одбора.

Нови чланови ОО ДСС-а Гроцка, по новом Статуту ДСС-а. након избора требало да изаберу и новог председника.  Избор би, према нашим информацијама требало да буде сутра, а судећи по одабиру чланства готово је извесно да ће нови председник бити стари, односно Зоран Милићевић из Умчара.

Према гласачком листићу ОО ДСС-а, који смо имали на увид, нови чланови ОО Гроцка су готово исти као и у прошлом сазиву, осим што су неке Месне заједнице добиле свог члана као што је Брестовик и Болеч. Замњени су чланови и из Заклопаче, Пудараца, Бегаљице и Гроцке. Нови ОО ДСС-а Гроцка има 15 чланова.

Нерегуларности

Изборе ДСС-а су пратиле бројне нерегуларности. Највише их је било око брисања одређених чланова са списка странке. Д.И из Лештана, бивши члан ОО ДСС-а Гроцка је навео за Жиг Инфо да је избачен пред данашње изборе да не би рекао све што зна о њиховим малверзацијама. Према информацијама Жиг Инфа, Д.И је регуларно долазио на Општинске одборе ове странке, гласао за одлуке а избачен је из странке. Његово присуство и гласање је улазило регуларно у записнике ОО ДСС-а Гроцка. Д. И је сазнао да је избачен из странке тек када је хтео да поднесе своју кандидатуру.

Жиг Инфо сазнаје да  у ОО ДСС-а  Гроцка делују све струје. Прва је окупљена око актуелног председника Милићевића, а друга окупљена око председника СКупштине општине Гроцка Спасоја Живановића.

 

Фото: Архива ДСС

Можда ти се свиди

Оставите коментар