Почетна » КАКО ЛИ ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ ОВО ПОДНОСИ? „Харач“ у редовима СНС-а и то ПОСЛАНИЧКИМ (ФОТО)

КАКО ЛИ ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ ОВО ПОДНОСИ? „Харач“ у редовима СНС-а и то ПОСЛАНИЧКИМ (ФОТО)

од admin
0 коментар

Горан Пекарски, бивши председник СГО Гроцка (до 2012. године) што се тиче до недавних изјава председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића – Симе је до ништа друго до харач, лопов и као неко ко је главни кривац за све лоше што се тиче ове општине.

Друштвене мреже су неретко биле главно бојиште за изношење критика на рачун Пекарског од стране Симоновића. Сви који другачије мисле него напредњаци, аутоматски су били оптуживани да раде за Пекарског. Чак је председник Гроцке и друге странке доводио у везу са Пекарским.

Међутим, од недавно Горан Пекарски прелази у СНС са све својим посланичким мандатом којег је добио од Нове Србије. Тако да на данашњој седници Републичког заседања Горан Пекарски је међу редовима напредњака, тик уз народног посланика Александра Мартиновића (насловна фотографија)

Тако је у Гроцкој, напредњак и председник Драгољуб Симоновић, који је претходно оптужен за бахато вођење Железница Србије, а затим и смењен са тог места,  од стране првог човека СНС-а Александра Вучића, оптуживао, сада већ свог, страначког колегу за уништавање ове општине.

Након „бахатог“ вођења Железница Србије“, бахат постаде председник ГО Гроцка а онај који је „уништио“, према речима „бахатог“ општину, постаде посланик напредњака.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eighteen − twelve =