Почетна » Како су грочански напредњаци напредовали са дипломама и фирмама (фото)

Како су грочански напредњаци напредовали са дипломама и фирмама (фото)

од admin
0 коментар

 Фејсбук група „Анонyмоус Србија” , срединим јула 2014-те године, објавила је списак кадрова СНС-а са степеном образовања 2008. а потом и 2012./2013. године.

– Образовни пут кадрова СНС-а 2008-2012. Нажалост, да се неко бавио образовањем тада ово не би било могуће – пише у опису фотографије.

Према овим подацима Драгољуб Симоновић директор Железница Србије и председник ОО СНС-а Гроцка је од Машинског конструктора напредовао до Дипломираног економисте.

Симо Чулић, напредњак из Лештана постао Саветник председника Србије и основао фирму

Мада у Председништву ради нешто мало више од две године, млади напредњак Симо Чулић до сада је више пута заслужио да се нађе у медијима, и то углавном због гафова које прави на друштвеним мрежама. Позната је његова бламажа на Твитеру када је Србији приписао 300 милиона евра на основу ПДВ-а за „Фијатов“ извоз, а када је схватио да је то немогуће, чак и у случају да се ПДВ убира за робу која се извози, Чулић је написао: „Признајем, лупио сам и остао жив. Срећа, па се не бавим финансијама“. На профилу ЛинкедИн и даље се представља као полиглота који говори све језике бивше Југославије.

На твитеру се појавила и информација да је Симо Чулић заступник фирме која рекламира Бус Плус.

Чулић је раније био ангажован у ОО СНС-а Гроцка, где је био активан у кампањи у скоро свим местима Србије пред изборе 2012-те године. На друштвеним мрежама постављао је фотографије из тих места, а најинтересантније су оне које су направљење са садашњим председником општине Гроцка, као и његовом заменицом.

 

Председник Гроцке има пропалу фирму

И док Симо Чулић има успешну фирму, Стефан Дилберовић, председник општине Гроцка који је на то место дошао 27.маја 2014-те године је власник фирме која је у ликвидацији.

Према подацима са АПР, TEKS LEINER DOO  основано је 23. Маја 2011.године  чија је делатност  за производњу, , графичке услуге, унутрашњу и спољну трговину. Адреса фирме је регистрована на адреси председника општине Гроцка у Винчи. Према подацима АПР-а, фирма је у ликвидацији а у регистру финансијских извештаја фирма је од самог почетка пословала са губитком. Међутим, приликом одабира Дилберовића на месту председника Општине овај податак је у његовој биографији изостављен.  У тој биографији , Дилберовић није уопште споменуо власништво над фирмом која је у ликвидацији, већ само његово чланство у напредњацима.

 

2012-те, заменица председника општине Гроцка била женски фризер

На изборној листи „Покренимо Гроцку – Томислав Николић (Српска напредна странка, Нова Србија, Демократска партија Македонаца – Демократска партија на Македонците, Покрет снага Србије БК, Покрет социјалиста)“ предате 2012-те године пред локалне изборе, Јасмина Мандић је као своје занимање навела „женски фризер“. 

Што се тиче радног искуства, од 1998. до 2001. године радила је у Народној лутрији Србије, потом од 2001. до 2007. године  радила је на месту техничког секретара у Српској радикалној странци.

Од 2007. до 2008. године била је члан општинског већа у Гроцкој.

Године 2008/2009 изабрана за одборника у Скупштини општине Гроцка, а јуна 2012. године опет је изабрана за општинског одборника.

Децембра 2012. године изабрана је за заменика председника Градске општине Гроцка.

Члан је Српске напредне странке од њеног оснивања. За секретара општинског одбора Српске напредне странке, изабрана је 2010. године.  Тренутно се не зна да ли је Мандићка „усавршила“ своје знање у односу на 2012-ту годину.

Можда ти се свиди

Оставите коментар