Почетна » КАКО ВЕРОВАТИ НАКОН ОВОГА Погледајте како СНС кажњава бахате директоре (ФОТО)

КАКО ВЕРОВАТИ НАКОН ОВОГА Погледајте како СНС кажњава бахате директоре (ФОТО)

од admin
0 коментар

Случај Симоновић

Због лоших резултата, бахатости и непотизма, Влада Србије је прошле године сменила генералног директора „Железница Србије“ Драгољуба Симоновића.

Како су писали поједини медији,  Александар Вучић  је био посебно љут на Симоновића, јер је овај кадар СНС-а за само нешто више од годину дана „Железнице“, које су иначе биле на рубу пропасти, још више уништио, и то највише због своје „бахатости и осионости“.

Након смене Симоновића, на отвореној седници Владе Србије у Нишу, премијер Александар Вучић је изјавио да је приметио да су те компаније биле „партијске прћије“, те да је највећи смењених из СНС-а, али је додао да он са тим нема проблем.

Случај Буквић

Директор Јавног комуналног предузећа „Грочански комуналац“, Миленко Буквић, поднео је оставку након писања медија о скандалозној фотографији, где он позира са пиштољима.

Како је навео у свој оставци Буквић, његовом оставком жели да не буде терет ни градској општини Гроцка ни странци којој припада.

-Захвалан сам на поверењу које ми је указано и верујем да овај чин због кога сам поднео оставку неће умањити све позитивне резултате које сам постигао на месту директора ЈКП „Грочански комуналац“, написао је у оставци Буквић.

Председник општине Гроцка Стефан Дилберовић, поводом оставке Буквића је изјавио да је „Случај Буквића за наук“

– Данас сам добио писану и неопозиву оставку директора ЈКП „Грочански комуналац“ због објављивања недоличне фотографије. Оставку сам прихватио и упутићу је Скупштини градске општине Гроцка на прихватање. Случај г. Буквића треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности. Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада и по томе се разликујемо од претходника – изјавио је тада Стефан Дилберовић, председник градске општине Гроцка.

 

Где су данас „примери недопустивог понашања“

Иако смењени са функција као бахати директори Железница Србије и Грочанског Комуналца, као пример да се СНС обрачунава и са својим чланством и да се по томе разликује од других, оба директора су и даље присутна у јавности као главни фактори странке које представљају.

Драгољуб Симоновић је у априлу 2015. године реизабран за председника ОО СНС-а Гроцка. На тој седници присуствовао је и Небојша Стевановић.

Званично Симоновић није ни на једној функцији у ГО Гроцка, међутим на сваком јавном окупљању и презентацији општине, он је увек присутан.

Миленко Буквић је након смене у Грочанском комуналцу и даље био на платном списку тог предузећа. Након што је Грочански комуналац запао у блокаду рачуна, као што је пример и са више комуналних предузећа у Гроцкој, оснива се нова фирма у јавно-приватном власништву „Магип“ која добија монопол на комуналне услуге у Гроцкој. Оснивање овог предузећа од самог почетка доноси више недоумица о којима је Жиг Инфо у више наврата писао. Према објављеним фотографијама Инфо службе ГО Гроцка о доласку нових камиона у „Магип“-у, Симоновић и Буквић се итекако присутни у јавности као „битан“ фактор власти у Гроцкој.

Погледајте фотографије које су објављене 5.11.2015. године од стране Инфо службе ГО Гроцка:

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

3 + fourteen =