Почетна » КАКВА ЗЛОУПОТРЕБА Кабинет председника Гроцке за политички окршај

КАКВА ЗЛОУПОТРЕБА Кабинет председника Гроцке за политички окршај

од admin
0 коментар

Како је јавила информативна служба СНС-а, председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић и члан главног одобра Српске напредне странке Стефан Дилберовић одржали су данас састанак са Николом Стојановићем бившим председником Месног одбора Српске радикалне странке Винча и кандидатом за одборника на листи СРС-а и једним од истакнутијих активиста Општинског одбора Српске радикалне странке Милошем Костићем.

Међутим, састанак ових представника се није одржао у страначким просторијама напредњака већ је за политички окршај искоришћена канцеларија председника ГО Гроцка.

Драгољуб Симоновић, председник ОО СНС-а Гроцка и ГО Гроцка, је иначе познат по злоупотреби положаја, највише док је био директор „Железница Србије“ са чијег чела га је сменио лично Александар ВУчић због таквог понашања. Касније, док није имао функцију у ГО Гроцка, дочекивао је представнике разних предузећа или извођача радова и радио све оно што је намењено функцији председника једне градске општине.

Стојановић: Немам проблем са тим што је кабинет председника

За Николу Стојановића, који је изјавио да се за прелазак у напредњаке одлучио због њиховог озбиљног рада, то што је био у кабинету председника не представља проблем. Стојановића не занима то да ли је дошло до злоупотребе положаја и како каже, то није његова ствар.

ПАНИЋ: Стојановић је избачен из странке

Како тврди  Ненад Панић, председник ОО СРС-а у Гроцкој, Никола Стојановић није био члан радикала јер је избачен из странке доста пре. А разлога за избацивање, како каже Панић, било је много.

– Последњи, а за који је Никола и признао јесте разлог да је бацио фарбу на ауто страначког функционера Смиље Гламочанин Варга, каже Панић.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар