Почетна » Калуђерица: Хуманитарни турнир за Петра

Калуђерица: Хуманитарни турнир за Петра

од Други Пишу
0 коментар

„ОФК ЛУГ 2020″ је организовао хуманитарни турнир за Петра, под слоганом ,,Хумани за хумане“, који ће се одржати у недељу, 31.07.2022. са почетком у 14 часова.

Реч је о дечаку који има две и по године, у болници је од септембра и имао је чак 13 операција и 5 тешких сепси. Реч је о болести црева и држава је решила да операцију финансира у Лондону, где ће мали Петар са својим оцем отићи 15.08.2022. Лекари су прогнозирали да ће опоравак трајати минимум три месеца након трансплантације цреваа. Како су трошкови боравка велики, организатори „ОФК ЛУГ 2020“, одлучили су да организују  прикупљање новчаних средстава како би његов отац могао да буде са њим током целог опоравка.

Турнир ће се одржати на стадиону ФК Калуђерица, где ће учетвовати четири екипе. Поред организатора „ОФК ЛУГ 2020“ и ФК Калуђерице као домаћина турнира, играће још и ФК Миљаковац и КФК Равна Гора.

Утакмице ће се играти два пута по пола сата. Турнир ће отворити утакмица између ОФК Луга и ФК Калуђерице од 14 часова, а други полуфинални пар чиниће ФК Миљаковац и КФК Равна гора, чија ће се утакмица играти од 15:15 часова.

Након полуфиналних мечева, пре финалне утакмице,одиграће се и утакмица за треће место.
Победник турнира ће као симболичну награду добити пехар.

Свака екипа ће донирати одређену суму новца, која ће се прикупљати и од стране публике, колико ко буде у могућности. Овим путем организатори позивају све људе добре воље да се одазову у што већем броју и да дођу на стадион ФК Калуђерице, како би прикупили што више новчаних средстава за Петра.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар