Почетна » КОМУНАЛЦИ ЂУБРЕТАРИ У Гроцкој неподобни инспектори чувају депоније, за непослушност ОТКАЗ ПО СИЛИ ЗАКОНА!

КОМУНАЛЦИ ЂУБРЕТАРИ У Гроцкој неподобни инспектори чувају депоније, за непослушност ОТКАЗ ПО СИЛИ ЗАКОНА!

од admin
0 коментар

Тортура над радницима Комуналне инспекције у Гроцкој не престаје. Прва група непогодних је већ добила отказ или је премештена на друго радно место, док је за преостале посао Комуналног инспектора постао посао чувања дивљих депонија.

Наиме, Комунални инспектори који су радили у складу са законом и нису хтели да извршавају наредбе шефа одсека Владимира Теофиловића, или су премештени на радно место за које ће врло брзо бити укинуто, или су већ добили отказ или су у свом опису посла добили да чувају дивље депоније.
Први инспектори који су одбили да изврше наредбу Владимира Теофиловића, да на нелегалан начин сруше канализицају нашег новинара Милана Јовановића из Врчина, добили су премештај или су , веровали или не, добили решење отказа о раду „ПО СИЛИ ЗАКОНА“.

 

ВИШЕ О МОБИНГУ НАД ИНСПЕКТОРИМА-ОВДЕ

Правници термин „СИЛА ЗАКОНА“ не познају јер сила и закон не иду заједно. Због свега тога, они што добију отказ имају проблеме јер их правно гледано не препознаје ни Национална служба за запошљавање.

А они који нису добили отказ ових дана се суочавају са новим задатком- чувању дивљих депонија. Они што су неподобни заправо изигравају некакве чуваре. И то за депоније које се већ годинама уназад издваја из буџета за њихово чишћење.

Они којих чувају, не одупиру се тим позивом. Знају да је то против правно, али у својим годинама не желе да се одупру таквој наредби. Како кажу, плаше се отказа, а задужени су кредитима и врло мало им је остало до пензије.

Иначе, против шефа одсека Комуналне инспекције Владимира теофиловића поднето је више пријава. Међутим, као десна рука председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића против њега нису предузете никакве мере. Такође, према важећем Закону о инспекцијском надзору, по члану 45. радом инспекције може руководити лице које поред услова утврђених овим законом за рад на радном месту инспектора има и најмање пет година радног искуства на пословима инспекцијског надзора. Осим овогодишњег „искуства“ у комуналној инспекцији, Теофиловић нема других додирних тачака са обављањем истих делатности.

ВИШЕ О ТЕФИЛОВИЋУ-ОВДЕ

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар