Почетна » Ко гради по Врчину са Симоновићевом фирмом? (Видео)

Ко гради по Врчину са Симоновићевом фирмом? (Видео)

од admin
0 коментар

У четвртак 28. маја 2020 године добили смо информацију да се у Врчину изводе радови на реконструкцији једне улице у којима учествује и фирма „Славонија Промет“ д.о.о која је у власништву Јовице Симоновића, сина бившег председника Гроцке Драгољуба Симоновића, којем се суди као налогодавцу за паљење куће новинару нашег портала Милану Јовановићу.

Истог момента упутили смо се ка датој локацији како би проверили информацију. Код аутобуског стајалишта „Петар Кочић“ у Врчину затекли смо велики број грађевинских машина, са ознакама различитих предузећа међу којима се налази и Славонија Промет. На уласку у дату улицу не постоји табла која означава ко је наручилац радова, као и извођач а радови су се интезивно изводили. Локално становништво није упознато ко изводи радове у њиховој улици, а радници нису били вољни да причају за наш портал.

Из ЈП „За развој ГО Гроцка“ које је надлежно за већину улица на територији ове приградске општине за Жиг инфо су изјавили да не постоји информација да се у тој улици изводе радове, па самим тим не могу нам рећи ко је инвеститор.

Погледајте видео:

 

У међувремену, према сазнањима Жиг инфа, радови у овој улици су обустављени а реаговала је и грађевинска инспекција.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић, Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × three =