Почетна » КО О ЧЕМУ ПОЛИТИЧАРИ О ПОШТЕЊУ Буџетска седница свела се на расправу о томе колико је ко урадио у Гроцкој! (АУДИО)

КО О ЧЕМУ ПОЛИТИЧАРИ О ПОШТЕЊУ Буџетска седница свела се на расправу о томе колико је ко урадио у Гроцкој! (АУДИО)

од admin
0 коментар

Јуче је одржана 6. по реду седница СГО Гроцка са једном од важнијих тема- Буџет за 2017. годину.

На почетку седнице установљено је да су присутна 28 одборника, од . На почетку прве тачке дневног реда, одборник радикала Владо Милошевић се јавио за реч и саопштио присутнима да њихова одборничка група напушта из протеста заседање јер су дневни ред и материјал добили пре мање од 24. сата.

Председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић је „уважио“ примедбу али је и констатовао даје добро што су буџет добили на време, а не као раније што се дешавало да касни. Затим је Симоновић образлагао буџет, да би на крају тврдио да ће у току следеће године бити доста тога урађено, преко атарских путева па и водовода за јужни део општине.

За њим се јавља председник УГ  Наш Човек, Блажо Стојановић који је такође истакао да се у историји није догодило да материјал од преко 200 страница добије  сата пре заседања Скупштине.

А затим је уследио низ расправе између председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића и одборника Блаже Стојановића. У сатном „препуцавању“ оба говорника су се држала своје приче. Симоновић је окривљивао Стојановића за незавршену Спротску салу и за многе друге нереализоване пројекте.

Стојановић је указивао Симоновићу да је Спортска хала била изузетно јефтина инвестиција и да је коштала око 430 евра по квадрату , по систему кључ у руке. Такође, Блажа је  указао и да за оно што је био оптужен и провео у притвору, да је у тим делима учествовао и Симоновић.

Послушајте расправу из три дела Скупштинског заседања, од момента када радикали напуштају седницу, а затим расправу Симоновића и Стојановића.

 

У сваком случају, седница је протекла у расправи за коју се не би могло рећи да је протекла из тачака дневног реда. Врло мало је изречено реченица а да су везане за буџет ГО Гроцка.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

one + twenty =