Почетна » Ко прислушкује у згради ГО Гроцка и какав је деколте водитељке Пинка (ВИДЕО)

Ко прислушкује у згради ГО Гроцка и какав је деколте водитељке Пинка (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 Исти клан данас покушава слично. Наиме, након што смо кренули са објављивањем аудио снимака, они који су на снимку пласирају информацију да су снимци монтирани и да је то освета супротног клана који нам је доставио такве снимке. Такође, нико, укључујући и председника ГО Гроцка Драгана Пантелића, не бави се садржајем оног што је изречено на снимку, већ проналажењем оног који је снимао такве састанке и снимке доставио нашој редакцији.

Снимање на диктафону је актуелно и ових дана по згради ГО Гроцка. Председник ГО Гроцка поред себе има секретарицу која уредно снима и евидентира сваки састанак који се одвија у згради. Било да је реч о састанку народних посланика, заменика председника или председника, диктафон се укључи.

Диктафон, су користили и они чије снимке чујемо ових дана. Данас вам откривамо, заправо, ко је снимао ове разговоре у ГО Гроцка. Нови диктафон испробавају шеф одборничке групе СНС-а у Гроцкој, Миленко Буквић и  већници Стефан Дилберовић и Милан Марковић.

На снимку ћете чути и како се шеф напредњака, Буквић, у Гроцкој распитује о деколтеу и другим атрибутима водитељке Пинка, као и одговор већника Дилберовића на то питање:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

Можда ти се свиди

Оставите коментар