Почетна » Конститутивна седница у Гроцкој 11. августа?

Конститутивна седница у Гроцкој 11. августа?

од admin
0 коментар

Ко ће бити изабран и на којој функцији, осим за два имена, за сада остаје непознаница.

Конститутивном седницом требао би да председава најстарији одборник, без обзира из које странке или удружења долази. 

Оно што се зна јесу имена могућег председника ГО Гроцка, као и председника Скупштине ГО Гроцка. За председника Скупштине ГО Гроцка, на Конститутивној седници наћи ће се вероватно кошаркаш Иван Паунић, док ће касније на редовној седници бити изабран Драган Пантелић за председника ГО Гроцка.

Та два имена су, за сада,  једини сигурни за ова функционерска места док за остала, међу редовима напредњака још увек траје права мала борба. Напредњаци такође још не знају да ли ће у будућу власт у Гроцкој примити социјалисте у коалицију или било коју другу странку. Претпоставља се да ће коалиција у Гроцкој бити направљена иста као и на републичком нивоу.

Према информацијама Жиг инфа, ових дана траје мала борба за доделу функционерских места, односно позиција у будућем сазиву СГО Гроцка између напредњака. Још увек постоје и разноразна подметања како би се појединци што боље котирали. Како јављају наши извори из ове странке, у наредним данима врху странке послаће се предлози о будућим местима у новом сазиву Скупштине ГО Гроцка. Међутим, који ће предлог бити прихваћен одлучиће као увек врх странке.

Управо како би себе што боље позиционирали, дешавају се разна подметања и оговарања међу напредњацима, а све у сврху да врх странке прихвати баш њихов (тих појединаца) предлог.

 

Победа короне са великим бројем оболелих

 

Кампању СНС-а у Гроцкој пратиле су окупљања чланова и симпатизера по ресторанима, као и многобројни одласци на такозване „екскурзије за пензионере“. „Победили смо корону“ била је главна парола напредњака у Гроцкој. У протеклом периоду у овој београдској општини, након избора у Србији забележен је пораст оболелих од Ковида 19, са више смртних случајева. Најгора ситуација је у грочанском насељу Умчари. Чињенице говоре да је већина оболелих присуствовала страначким скуповима и екскурзијама у организацији СНС-а у Гроцкој.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

18 + 15 =