Почетна » КОНТРАВЕЗАН ИЗБОР! Мис 50. „Грочанских свечаности“ изабрана грешком?

КОНТРАВЕЗАН ИЗБОР! Мис 50. „Грочанских свечаности“ изабрана грешком?

од admin
0 коментар

Избор за мис 50. Грочански свечаности“, одржан је недавно у центру Грочанске чаршије, са почетком у 20 часова.

За овај избор, учествовало је 25. девојака са подручја ГО Гроцка. Према одлуци жирија,  кога су чинили: председник жирија глумац Феђа Стојановић и чланови: заменица председника градске општине Гроцка госпођа Живадинка Аврамовић, господин Марко Шишовић, , др Александар Ђоковић, госпођа Катарина Манојловић , госпођа Бранка Ивковић-Петронић, господин Драган Пантелић, госпођа Милина Кондић и госпођа Латинка Илић, за најлепшу девојку или „Мис 50. Грочанских свечаности“ је Кристина Радосављевић.

Међутим, према нашим сазнањима, након проглашења победнице дошло је до вербалног сукоба међу члановима жирија. Наиме, према речима наших извора који су присуствовали овој манифестацији, након што је дефиле девојака прошетао Грочанском чаршијом, а затим и изабране мисице, све девојке са организацијом су се преселиле на оближњи сплав у Гроцкој, на завршној вечери.

На том сплаву, један од чланова жирија упитао је како су изабране одређене девојке за разне мисице када према одлуци жирија није било тако.

– Том члану жирија очигледно није било пријатно што је и сам учествовао у избору, што се дало видети на том сплаву. Било је повишених тонова и расправе. Како би, вероватно, исправио неправду исти тај члан жирија је обеђао да ће послати све учеснице у Венецију, каже наш извор.

И заиста, из организације је саопштено да је победница  добила 10 дана у Грчкој за две особе, прва пратиља викенд у Прагу, а све девојке које су учествовале добиле су излет у Венецију. Међутим, 30. маја 2017. године из исте организације је саопштено да, поред поклон хаљина за све девојке, награда за девојку која понесе титулу Мис Грочанских свечаности  је 10 дана за две особе у Грчкој а награда за прву пратиљу биће викенд у Прагу за једну особу, док другу пратиљу, мис фотогеничности и мис шарма очекује излет у Венецији.

Званично о овом инциденту нико не жели да прича док се на друштвеним мрежама повела расправа о избору „Грочанске“ лепотице.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

fourteen − five =