Почетна » КРИТИКОВАЛИ ДРУГЕ А ОНИ ЈОШ ВЕЋИ РАСИПНИЦИ! ГО Гроцка због „Котлића“ за билборде издвојила 20 000 евра!

КРИТИКОВАЛИ ДРУГЕ А ОНИ ЈОШ ВЕЋИ РАСИПНИЦИ! ГО Гроцка због „Котлића“ за билборде издвојила 20 000 евра!

од admin
0 коментар

ГО Гроцка је на основу јавних набавки малих вредности закључила уговор са СЗТР „TEER“ из Лештана у укупној вредности од 2.323.200,00 са ПДВ-ом (20 000 евра).

Јавна набавка спроведена је за услугу „оглашавања на билбордима“. Наиме, ГО Гроцка је расписала јавну набавку за рекламирање на билбордима на потезу „Смедеревски пут“ на територији ГО Гроцка  за 11 билборда (22 комада слика) у висини од 2 000 000 динара без ПДВ-а. По тој набавци, билборди би требало да буду закупљени на 4 месеца!

С обзиром да на том потезу постоје билборди који се налазе искључиво на делу деонице пута Заклопача- Болеч ( ПКБ Воћарске Плантаже), на поступку јавних набавка учествовала је само једна фирма, односно „СЗТР „ТЕЕР“ из Лештана. Са њима је закључен уговор од 2 323 200 динара.

Према подацима из АПР-а, „СЗТР ТЕЕР“ се налази у улици Кружни пут 92 и његова делатност је „Производња готових текстилних производа, осим одеће“.

 

У закљученом уговору се наводи да су „билборди“ закупљени до краја 2017. године, иако је у документацији наведено на 4 месеца!

Интересантно је да је садашња власт у Гроцкој пред изборе 2012. године оптуживала тадашњу власт (СПС-СНАГА ГРАЂАНА) да је трошила 20 000 евра за Грочанске свечаности и да је такав чин трошења буџетског новца непримерен и скандалозан за ту манифестацију. Према овој документацији, они који су раније окривљивали претходне потрошили су само за рекламирање на билбордима за исту манифестацију идентичну цифру.

На Смедеревском путу, на том потези свих 11 билборда је у претходном периоду облепљено рекламама за 50. Грочанске свечаности. Претходно су се, на истом потезу, налазили билборди са председнико ГО Гроцка Драгољубом Симоновићем и председником Србије Александром Вучићем, односно честитком СНС-а.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар