Почетна Локалне вестиГроцка ХОЋЕ ДА СКУПЕ ПОТПИСЕ ЗА СИМУ ? Кумовска посла и цинкарење

ХОЋЕ ДА СКУПЕ ПОТПИСЕ ЗА СИМУ ? Кумовска посла и цинкарење

од admin
0 коментар

Негде сви знају да је Симоновић заиста починио то дело, али ипак би да им се он врати на чело ОО СНС-а Гроцка јер, реално, не знају да функционишу без њега. Постоје и они који су му у блиским, такорећи кумовским односима, који притом поседују и штамприју у којој се штампа пропагандни материјал за странку, у дилу са Симоновићем, а који га се одједном одричу, такорећи као да Сима није ни постојао. А родитељи му и даље запослени у фирми код Симоновићеве ћерке. Ипак, не знајући шта после Симе, постоји предлог да садашњи напредњаци у Гроцкој, који су дали апсолутну подршку Симоновићу и нису га се никада одрекли, прикупљају наводне потписе у виду петиције да подржавају рад још увек актуелног председника Гроцке и да траже да буде пуштен на слободу.

Покушавајући, не само да задрже своју функцију, већ и да напредују сад после Симоновића, многи проналазе разне начине да остваре тај свој циљ. Тако, према сазнањима Жиг Инфа, Стефан Дилберовић, Симоновићева десна рука и актуелно председник СГО Гроцка, се жале Градском одбору СНС-а, на тренутно стање у овој странци у Гроцкој, алудирајући како је он тај који ту ситуацију може да реши. Али то, пак, не може ако није председник одбора напредњака у Гроцкој.

Постоји и информација да многи напредњаци мисле да ће Симоновић, након што буде пуштен из притвора, водити Гроцку из сенке. Као што је то било у периоду када је смењен са места директора Железница Србије а на челу ГО Гроцка био Стефан Дилберовић.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар