Почетна » У Гроцкој децу лече СМС-ом, а локална власт на музику даје око 4 000 евра по сату!

У Гроцкој децу лече СМС-ом, а локална власт на музику даје око 4 000 евра по сату!

од admin
0 коментар
DUGME DONIRAJ LINK

 На само двадесет пет километра од центра града, у Градској општини Гроцка у току претходних годину дана одржано је више хуманитарних акција, базара и концерата како би се сакупио преко потребан новац за лечење болесне деце. И док се новац тако сакупља, општинска власт у Гроцкој, на челу са Драганом Пантелићем одлучује да за поједине певаче који ће учествовати на 53. Грочанским свечаностима „богато“ награди од готово 4 000 евра по сату за наступ.

Слоган са којим је изашла локална власт на претходне изборе био је „За нашу децу“. Деца певача који су учествовали на вашару у Гроцкој сигурно ће бити задовољна успехом њихових родитеља. С друге стране, остали родитељи очекиваће новац од хуманитарних акција, смс-а и сл., како би лечили своју децу.

Мало је рећи да је ово што је урађено у Гроцкој од стране актуелне власти на челу са Драганом Пантелићем бахато. Од првобитне замисли да се за 53. Грочанске свечаности потроши 5, 7 милиона, потрошио се милион више. На седници Скупштине ГО Гроцка, у јуну месецу, оформљена је комисија, односно организациони одбор за „Грочанске свечаности“ (насловна фотографија) који је за ову манифестацију, како је речено,  из буџета имао на располагању 5,7 милиона динара. На чело, односно за председника овог одбора постављен је Већник Стефан Дилберовић, који је у последњем периоду заступљен на функцијама где је највећи проток новца, као и корупција у Гроцкој. Ипак, према документацији коју поседујемо, за овогодишње свечаности потрошено је 6 741 208,60 динара.

 DUGME DONIRAJ LINK

Од тог новца певачу Адилу за мање од два сата одржаног концерта , 825 435, 10 динара. Његовој колегиници, за сличну минутажу дато је стотинак динара мање, односно 825 384,70 динара. Дакле, ова два певача су добила око 4 000 евра по сату за свој наступ!

Једино чиме се може похвалити  председник ГО Гроцка Драган Пантелић, јесте да не постоје трошкови репрезентације. Можда је зато буџет за 53. Грочанске свечаности повећан за милион динара од првобитне замисли. Не треба ни заборавити чињеницу да се „репрезентације“ од стране председника ГО Гроцка Драгана Пантелића, организују и за време радног времена.

Погледајте колико је још новца потрошено на 53. Грочанским свечаностима:
svecanosti0001
Бонус видео:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

two × three =