Почетна » Миле из Умчара има пријављену мртву бабу која ће да гласа на изборима

Миле из Умчара има пријављену мртву бабу која ће да гласа на изборима

Како се ажурира бирачки списак

од Жељко Маторчевић
0 коментар

-Ми смо 2019. године повезали матичне књиге са бирачким списком. Данас се аутоматски брише из бирачког списка лице које премине или, на пример, када лице промени презиме након венчања, аутоматски се ажурира у бирачком списку“, навела је недавно одлазећа премијерка Србије Ана Брнабић.

Међутим, Брнабићку демантује случај Милића Вукотића из улице Маршала Тита 104 из насеља Умчари, ГО Гроцка. Наиме, Вукотић је на свом кућном броју добио позив за гласање за извесну Лукић Живку, која уопште не живи, нити је икада живела на тој адреси. Шта више, Живка није више ни међу живима а њена садашња адреса је гробље у Умчарима и то у претходних двадесетак година.

Ја сам живим на овој адреси и Живка никада није овде живела, започиње причу за Жиг инфо, Миле из Умчара.

  • Прошле године сам, када сам ишао на гласање упозорио комисију да ова жена која је пријављена на мојој адреси никада није била пријављена код мене, као да није ни жива, међутим, историја се понавља. Сад ће да ме убеђују да је дошло до неке грешке? Па та жена је мртва има двадесет година. Не знам само како  није срамота ову власт  да толико лаже. И шта ја да урадим поводом овога? Ко је пријавио мртву жену на моју адресу? Ово треба телевизија да дође и да сними, каже Миле за Жиг инфо.

Милић (Миле) Вукотић има и друге проблеме.  70. година му је али пензије нема. Како каже, фали му три месеца како би имао 15. година радног стажа и огорчен је на садашњу власт. Сада га посебно забрињава то што ће глас за ову власт, како наводи, доћи од покојне Живке, која никада није ни живела на његовој адреси.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар