Почетна » МИНИСТРИ У СЛУЖБИ НАПРЕДЊАКА Стефановић, Антић и Вулин у посети Гроцкој (ФОТО)

МИНИСТРИ У СЛУЖБИ НАПРЕДЊАКА Стефановић, Антић и Вулин у посети Гроцкој (ФОТО)

од admin
0 коментар

Да сте се јутрос око 10 часова нашли у Гроцкој на потезу од цркве до центра, наишли би на призор где две групе од нешто више од педесетак људи, као спонтано окупљени. чекају неког. Једна група је била окупљена код цркве, а друга код зграде старе Електродистрибуције.

Уз све то, активиране су и службе јавних предузећа које су претходно чистиле споменуту трасу.
Међу окупљенима највише радника јавних служби, као да су дани одмора, пензионери и неколико представника удружења са територије ГО Гроцка. Разлог тог „спонтаног окупљања“ био је долазак троје министара из Владе Србије, Небојше Стефановића, Александра Антића и Александра Вулина.

Међутим, иако су ангажоване јавне службе, министри нису дошли у Гроцку као министри већ као коалициони партнери у кампањи председничког кандидата Алесандра Вучића.
Госте је дочекао домаћин данашњег скупа, председник Општинског одбора Српске напредне странке и председник Гроцке Драгољуб Симоновић, са осталим руководством Општинског обдбора СНС Гроцка и представницима коалиционих партнера, који је овом приликом истакао значај уједињеног деловања и пружања подршке будућем председнику Републике Србије Александру Вучићу.

Затим је група код цркве кренула у пратњу министара и састала се са групом која их је чекала код зграде старе Електродистрибуције.

-Борба наше земље и Александра Вучића против криминала и корупције је бескомпромисна“, истако је министар Стефановић и поручио да је такође прошло време када су страни амбасадори одлучивали ко је крив, а ко не и да то сада раде судови. Он је нагласио да сада живимо у демократској земљи,о чему најбоље сведоче текстови против Вучића и његове породице, који се свакодневно објављују у медијима. Он је истакао да је иза нас време када се шачица људи богатила, а народ сиромашио. „Нема више заштићених.

Међутим министар Стефановић је вешто избегао представнике радикала који су хтели да га упитају пар ствари везано за недавно хулиганство цепања билборда њиховог представничког кандидата, Војислава Шешеља.

Поред избегавања радикала, остаје неразјашњено на кога је министар Стефановић мислио када је споменуо „шачицу људи и богаћење“, као и да нема више заштићених. Наиме, у Гроцкој већ дуже времена, тачније од доласка напредњака на власт приметно је богаћење појединаца, као и бахатост у смилу приватизовања општине. Међутим, и поред више кривичних пријава писаних против челних људи из Гроцке, ни једна до сада није покренута, као ни одбијена. Пријаве као да леже у фијокама државних органа.

На данашње питање Жиг Инфа, упућено надлежним органима шта се дешава поводом случаја Симоновић, речено нам је да сачекамо да прођу избори, па ће се случај полако решавати. Сада није моменат да такве ствари решавамо, ако нас разумете и стрпите се, речено је новинару Жиг Инфа.

Потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић, такође је назвао Вучића кандидатом народа, а не политичких странака. Он сматра да је Вучић пробудио народ, али и да смо сада на половини пута, као и да предстојећи избори показују да ли ћемо све започето и спровести до краја.

„Ја дубоко верујем у снагу коју наш кандидат има, и у све нас који смо стали уз нашег кандидата. Александар Вучић не црпи снагу из тога што га је предложила Српска напредна странка и све друге странке, иза Вучића је стао народ, а иза кога стане народ мора да буде председник Србије!“, поручио је Антић.

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је да је Александар Вучић кандидат слободне Србије, Србије која сама одлучује ко су јој пријатељи и сама бира шта ће да сеје, а шта да жање.

„ДОС-овци се сада труде да нас убеде да неће више да раде оно што су радили пре, а потрошили су све време да ураде нешто за себе, а не за Србију“, изјавио је Вулин. Вулин и позвао грађане да гласају за Вучића јер он није кандидат ни једне партије, већ кандидат слободне Србије.

 

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар