Почетна » На 28. седница СГО Гроцка: Италијани постају „стратешки партнер“?

На 28. седница СГО Гроцка: Италијани постају „стратешки партнер“?

од admin
0 коментар

За 17.април 2015.године са почетком у 10 часова у великој сало СО Гроцка, заказана је 28. Седница по реду.

Ова седница СГО Гроцка имаће пет тачака дневног реда, међу којима су најинтересантније оне на којима ће се дати сагласност на пројекат  јавног-приватног партнерства за обављање комуналних делатности, као и предлог одлуке о измени и допуни одлуке о платама .

Подсетимо се, према информацијама Жиг Инфа, директор ЈКП „Грочански комуналац“ као и председник општине Гроцка, Стефан Дилберовић у току фебруара 2015. године посетили су „службено“ Италију. Према речима извора Жиг Инфа, ова „службена“ посета је била због преговора око заједничког партнерства једне италијанске фирме и овог грочанског комуналног предузећа. Поводом информација да је путовао на службени пут због „стратешког партнерства“ у Италију, директор Грочанског комуналца Миленко БУквић није хтео да износи детаље. Од њега смо добили само потврду да је до службеног пута дошло.

-Да био сам на службеном путу у Италији, међутим о детаљима не могу ништа да говорим. Ускоро ће бити седница Скупштине општине Гроцка, на којој  ће се знати детаљи овог пута, изјавио је почетком марта 2015.године Буквић за Жиг Инфо.

Осим одлуке о јавно-приватном партнерству, на овој 28.седници, оснивачка права центра за културу преносе се са града Београда на општину Гроцка.

Можда ти се свиди

Оставите коментар