Почетна » На данашњи дан пре годину дана изабран председник Гроцке, ово су била обећања

На данашњи дан пре годину дана изабран председник Гроцке, ово су била обећања

од admin
0 коментар

На почетку свог обраћања новоизабрани председник је дао подршку Александру Вучићу у борби за очување Косова. Обећао је Пантелић да ће барем једном месечно износити преко медија шта је урађено у ГО Гроцка, као и да ће спречити многе злоупотребе које су се дешавале у претходном периоду. Између осталога, навео је и да ће се позабавити службеним аутомобилима који ГО Гроцка коштају 70 000 евра!

 

Слична обећања слушали смо и од Пантелићевих претходника. Након годину дана власти, испоставиће се  да је Гроцка и даље  једна од најкорумпиранијих општина,  позната у свету по паљењу куће новинара који је писао о томе. Да ужитак буде још живописнији, актуелни председник Гроцке наставио је са притисцима и прогањанима новинара Жиг инфа.

Још прошле године сумњало се да ће нови председник Гроцке бити искрен у намери, јер су на тадашњој седници изабрани људи који су директно учествовали са бившим председником  ГО Гроцка, Драгољубом Симоновићем, у неделима и арчењу буџета.

У последњем интервјуу датом за Жиг инфо, управо тог трећег септембра 2020. године, Драган Пантелић је обећао да ће барем једном месечно држати конференцију за штампу, како би информисао све грађане о напретку у општини. Обећао је Пантелић и водовод у Ритопеку који би, да је обећање испунио, већ био завршен, а први становници овог места имали воду на својим чесмама. Такође, изричит је био председник да ће бити доступан свим грађанима.

Ако питате грађане ГО Гроцка шта је урађено у последњих година дана широм ГО Гроцка, већина њих ће вам рећи „ништа“. Ипак, актуелна власт сматра да је све то клевета, првенствено новинара Жиг инфа, који својим извештавањем урушавају углед председника ГО Гроцка и његове напоре за бољитак општине.

Погледајте прва обећања председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eight + ten =