Почетна » Најгласнији Симоновићев „букач“ преузима Врчин, а можда и место директора

Најгласнији Симоновићев „букач“ преузима Врчин, а можда и место директора

од admin
0 коментар
dejan milankovic1

Да ли ће Миличковић поново направити грешку и уместо да коначно очисти одбор од „Симоновићевих рецидива“, заправо ће исте довести  на кључне функције?

Према сазнањима Жиг инфа, данас је шеф одборничке групе СНС-а за Гроцку и координатор Миленко Буквић, обавестио Милета Станаревића из Врчина да ће у наредном периоду овај одбор водити Дејан Миланковић. Другог представника СНС-а из Врчина Зорана Којића, Буквић још није обавестио о променама у овом месном одбору напредњака.

dejan milankovic1На први поглед делује да је Миленко Буквић почео да испуњава речи повереника Миличковића, јер Станаревић и Којић су већ виђени уз Симоновића, притом су и у подмаклом добу што се тиче година. С друге стране Дејан Миланковић делује као млад, перспективан и запослен је као комунални милицајац. Миланковић је, такође, председник ФК „Врчин“. Миланковићева супруга, Драгана је одборник у ГО Гроцка испред СНС-а.

 

 

 Међутим, кога би Симоновићев кадар као што је Буквић уопште и изабрао ако не „себи равног“!? Дејан Миланковић је заправо кадар Драгољуба Симоновића, а на место комуналног милицајца отишао је на препоруку „Симоновића“. Пре тога, био је директор ЈП „Зеленило и пијаце Гроцка“, а затим заменик  јер се испоставило да нема потребну завршену школу .

Када се 20. марта 2019. године усвајала оставка председника Гроцке, испред зграде Општине окупиле су се Симоновићеве присталице. Најгласнији међу њима, био је активиста са мегафоном у руци. Тај активиста је нико други до Дејан Миланковић из Врчина.

klopppp1

Дејан Миланковић са мегафоном на слици (20.03.2019.)

Повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић, у истој изјави, наговестио је да ће бити расписани конкурси за избор директора Јавних предузећа. Тачније, за избор директора „ЈП  За развој ГО Гроцка“ и ЈП „Зеленило и пијаце Гроцка“.

Према сазнањима Жиг инфа, Миленко Буквић за позицију директора „ЈП „Зеленило и пијаце Гроцка“ намерава да постави Дејана Миланковића.

Да координатори СНС-а у Гроцкој, првенствено Буквић, Дилберовић и Марковић кадрирају у последњем периоду Симоновићеве људе, може се видети и у прошлогодишњем избору за директора водовода у Гроцкој.

Наиме, одмах након што је конкурс за избор директора „ЈП Водовод и канализација Гроцка“ расписан, Жиг инфо је дошао до сазнања да ће на то место бити постављен Мирко Добријевић- Симоновићев кадар. Предлог да Добријевић буде директор водовода у Гроцкој стигао је од клана Буквић- Дилберовић- Марковић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар