Почетна » НАРКО ШИХАН! Брат председника Гроцке „Кјокушинкаји криминалац“!?

НАРКО ШИХАН! Брат председника Гроцке „Кјокушинкаји криминалац“!?

од admin
0 коментар
8ad24db797cf379c1a1ffe3665388e8b b2829fe5 6e6b 49f7 ba0a f04afd107826

 

Због „функције“ коју је обављао, сматрао је за себе  да је као локални шериф из филмова о дивљем Западу. Славко има два сина, један је као нормални грађанин, запослен од стране свог стрикана у ЕДБ-у погон Гроцка, иако за тај посао нема квалификације, а други је хтео да постане грочански шеф мафије. Тај други се зове Драган и вешто је користио чињеницу да му је отац био први полицајац села Врчин, а рођени стриц челник општине. Драган Симоновић је био познат по свом насилничком и бахатом понашању. Славков јуноша је био актер многих туча у Врчину и на простору целе општине. Ухвати и пребије неког несрећника, а онда и претучени и евентуални очевици тврде да не знају ко је починилац. Некада су се саслушања одвијала на лицу места и то у Драгановом присуству. Тек да се зна ко је прави шеф у селу. Драган је био најважнији нарко-дилер на простору Гроцке. Ако би се неко усудио да наруши овај монопол, Драган би или ствар узео у своје руке или, ако то  није могуће, решење би нашао у пријави непослушног своме оцу. „…Је ли, бре, ћале, каква ти је то полиција кад вам испред носа дилују дрогу?!“. После би уследило давање генералија онога ко би да дилује мимо клана Симоновића и прва патрола би обавила посао… Драган, међутим прави кобну грешку када рањава сина Данила Лазовића у центру Врчина. Како би га спасио крвне освете, Славко саветује сина да се сам пријави и призна покушај убиства, те се он сада налази у затвору.

8ad24db797cf379c1a1ffe3665388e8b b2829fe5 6e6b 49f7 ba0a f04afd107826

ШИХАН СЛАВКО ПРОМОВИШЕ НАРКОМАНЕ!

Веровали или не, Славко је одласком у пензију посветио се Кјокушинкаију. Преко својих веза, успео је да фалсификује дипломе и да себе направи тренером непризнатог Савеза у овој грани спорта. Недавно је гостовао на Гранд телевизији где је промовисао малолетног Л.М-а, где га описује као беспрекорног спортисту и освајача многих медаља којима се окитио захваљујући свом „спортском животу“ . Истог тог миљеника из Кобри у суботу увече привела је полиција због чудног и недоличног понашања и после упута на испитивање, нашли су му присуство спида и марихуане у крви.  Од  овог Шихана  сви су у неком страху, првенствено родитељи.  У страху су, како кажу,  од Симоновића као и од Л.М-а, да на било који начин им не науде. Иначе, Славкови батинаши (кјокушинкајци) су били активни за време локалних избора у Гроцкој. Јавна је тајна да су патролирали улицама широм ГО Гроцка и политичке непријатеље, као и обичне активисте „упозоравали“ да то више не чине.

НИЈЕ ЧЛАН САВЕЗА, ДОБИЈА НОВАЦ ИЗ БУЏЕТА ГО ГРОЦКА

Пре извесног времена , Славкове клубове „Кобра“ и „Шкорпион“ , због разноразних малверзација почели су да напуштају дугогодишњи чланови који иза себе имају завидне успехе у овој грани спорта. Након одржано овогодишњег камапа исписала су се четири успешна члана. В. С. (9-10 година члан клуба), М. С.(7-8 година члан клуба) Д. К.( 3 године), М. Н.(члан 1годину). Ко прати њихова такмичења, зна колико су медаља ове девојчице освојиле, а чињеница је да су  се исписали после кампа истог дана. Недуго после њих исписале су се и две сестре(А. и Х. Ј.) такође дугогодишње чланице клуба. Славкови клубови нису чланови одговарајућег надлежног националног гранског Спортског савеза преко кога се остварује општи интерес у области спорта, те самим тим ти клубови не би могли да буду ни чланови Спортског савеза Гроцке, а још мање да примају новац из буџета. Међутим, бата Сима (Драгољуб Симоновић- председник Гроцке) је обезбедио да новац из ове приградске општине буде додељен Славковим клубовима . Шиханови клубови су још увек при Спортском савезу Гроцке.  

 

За Жиг Инфо: Жељко Маторчевић, Насловна фотографија: Илустрација- Фотошоп  

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five × 3 =