Почетна » НЕРАСФОРМИРАНИ СПО УДАРИО НА СНС У ГРОЦКОЈ Карикатуром задају ударац

НЕРАСФОРМИРАНИ СПО УДАРИО НА СНС У ГРОЦКОЈ Карикатуром задају ударац

од admin
0 коментар

Још шест дана је остало да парламентарних и локалних избора и некако се чини да се изборна трка тек сада захуктава.

У Гроцкој слика са републичког нивоа уопште није пресликана. Највише одступања има листа око напредњака, јер са њима, изгледа, све мање странака жели иако су на Републици у коалицији са њима.

Један такав пример говори и појављивање карикатуре (насловна фотографија) која на сатиричан начин исмева посипање гребеног асфалта од стране напредњака у Гроцкој. Карикатура је потписана као СПО Умчари, а оверена је и печатом ове странке.

Некадашњи председник СПО Гроцка, Емил Пантић за Жиг Инфо каже да то није ништа чудно и да је нормално да се прави СПО увек борио против бахатости и криминалних радњи као што то ради председник напредњака у Гроцкој.

– Фотографија је постављена на друштвеној мрежи. Њу је поставио председник МЗ Умчари. Ми из СПО-а никада званично нисмо ни расформирани у Гроцкој. Јесмо трпели притиске због тога што смо указивали на бахато и криминално понашање Драгољуба Симоновића председника напредњака у Гроцкој и зато смо наводно кажњени. Ја знам да прави СПО на челу са мном неће подржати листу СНС-а, већ ћу ја подршку дати Снаги Грађана , односно госпођи Весни Тасев Пекарски. Криминал који спроводи Симоновић треба у корену сасећи и такве привести истражним органима под хитно, каже за Жиг Инфо Емил Пантић.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар