Почетна Локалне вестиГроцка НЕВЕРОВАТНА БАХАТОСТ ПАЛИКУЋЕ! У својству председника Гроцке на дечијој приредби?

НЕВЕРОВАТНА БАХАТОСТ ПАЛИКУЋЕ! У својству председника Гроцке на дечијој приредби?

од admin
0 коментар
sklo

 Након свечаних говора уследили су ученици који су свирали на клавиру, хармоници, гитари, флаути, а публика је имала прилику да чује и ученике одсека за традиционално певање. На самом крају представили су се чланови бенда „Ритам срца“ који су подстакнути великим аплаузом публике на бис извели песму „Маљчики“ групе Идоли.

И све би то било у реду, да на овој представи талентованих младих Грочана у првом реду као специјални гост није седео дојучерашњи председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић са супругом. Тако су најмлађи талентовани ученици у првом реду гледали човека оптуженог за тешка кривична дела међу којима је и паљење куће нашег новинара Милана Јовановића.

Оно што је забрињавајуће јесте чињеница да је Симоновић уопште и позван на овај догађај као и податак о томе ко га је позвао не постоји.

Наиме, Основној музичкој школи у Гроцкој смо поставили питање у ком својству је био међу званицама Симоновић као и ко га је позвао, међутим на наша питања послата имејл адресом, ни  након више од 24 сата, није одговорено.

sklo

Према сазнањима Жиг Инфа, Симоновић је са супругом на почетку овог догађаја сео у трећи ред, да би га као специјалног госта Члан већа задужен за просвету Живадин Митрић преместио у први ред. Живадин и Симоновић су, иначе пријатељи (ћерка и син су им венчани). Такође је занимљиво да на овом догађају није присуствовала председница ГО Гроцка, па је Симоновић заправо сео на њено место.

Подсетимо се Жиг Инфо је кроз више текстова указао на чињеницу да је Драгољуб Симоновић и даље неформални владар из сенке у Гроцкој. Симоновић је након што је поднео оставку на кључна места у ГО Гроцка поставио све своје људе. Иако избегава суђење за тешко кривично дело ипак је врло често и даље у згради ГО Гроцка где издаје наређења својим следбеницима. Нема података да је избачен из Српске напредне странке.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар