Почетна » НИЈЕ ШАЛА Опремите кућу или стан општина Гроцка има материјал за вас (ЕКСКЛУЗИВНО)

НИЈЕ ШАЛА Опремите кућу или стан општина Гроцка има материјал за вас (ЕКСКЛУЗИВНО)

од admin
0 коментар

Многи мештани Гроцке годинама уназад планирају да уреде кућу или стан. Међутим године штедње које су за нама и испред нас, такав план стављају у неки „други план“.

Из дана у дан, из месеца у месец народ се позива на стрпљење и позива на штедњу. Због такозване штедње, смањене су плате и пензије а у многим породицама је све мање оних који имају посао, а није ни незнатан број оних породица  у којима нико не ради. Такво чињенично стање многе породице тешко доживљавају, или је можда боље рећи преживљавају. Живот се свео од доручка до вечере. За сутрашњи дан се и не размишља. Летовање смо већ одавно избацили, па тако и о реновирању свог животног простора и не размишљамо. Има и оних који и најобичнију сијалицу не замене докле год нека у кући „чкиљи“. Па и када та „цркне“ не купе се све, већ оне најнеопходније.

Међутим, судећи по, како је то ГО гроцка насловила –Потрошном материјалу који ће се користити у периоду од 7 марта па до краја 2017 године, за ову општину грађевинског, електро и другог материјала (све за кућу и стан) неће мањкати.

Док мештани Дражња и Бегаљице сањају да им се школе реновирају, а које је обухватио пожар, ГО Гроцка је издвојила 2 540 280,00 динара, без ПДВ-а, за ову ставку јавних набавки потписујући закључени уговор са понуђачем „Феро Комерц“, власнице Наде Поповић из улице Гробљанске бр 17/6.

УГОВОР – ОВДЕ

Тако ће скоро тридесет хиљада евра отићи на сијалице, али и ламинат, лајсне за ламинат, ексере, боју за фасаде, кречење, трску..
Списак потраживања „потрошног материјала“ ГО Гроцка је заиста импозантан. У њему ћете пронаћи да ће се набавити 25 вц шоља, 50 водокотлића, 100 грејача за ТА пећ, 400 комада продужног кабла, 10 000 сијалица, проточни бојлер и многих других ставки, а којих има укупно 102.

ДЕТАЉАН СПИСАК НАБАВКЕ-ОВДЕ

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар