Почетна » НОВИ ХИТ НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ Случајно пролазили поред контејнера са апаратом за гашење и фотоапаратом (ФОТО)

НОВИ ХИТ НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ Случајно пролазили поред контејнера са апаратом за гашење и фотоапаратом (ФОТО)

од admin
0 коментар

Два члана СНС-а, од којих је један одборник а други члан Већа у ГО Гроцка данас су спречили да изгори инвестиција од 300 евра!

Наиме, како се наводи у саопштењу Инфо службе ГО Гроцка, услед несавесног понашања грађана и неправилног одлагања жара и отпада , данас су члан општинског већа Зоран Којић и одборник у Скупштини градске општине Гроцка Зоран Зарић гасили контејнер на терену поред ФК „Дунавац“, у Гроцкој. Они су пролазећи овом трасом, видели како из контејнера излази дим и спречили да контејнер изгори, а вредност контејнера износи око 300 евра.
Овим путем апелујемо на грађане да не убацују у контејнере врео пепо и жар, како не бисмо поново долазили у исту ситуацију, наводи се у саопштењу Инфо службе ГО Гроцке на друштвеној мрежи фејсбук.

Интересантно је да је се приликом тог случајног проласка том улицом, код чланова СНС-а, нашао и апарат за гашење пожара и фотоапарат. Према објављеним сликама  може се наслутити да док је један гасио, други је сликао и обратно. Иначе, Ватрогасана станица у Гроцкој се налази на удаљености од око 100 метра од места паљења контејнера.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three × one =