Почетна » ОБРОЧИЛИ ГРАЂАНЕ! Почела контрола точења воде из цистерне за Бегаљицу, Умчари, Пударци

ОБРОЧИЛИ ГРАЂАНЕ! Почела контрола точења воде из цистерне за Бегаљицу, Умчари, Пударци

од admin
0 коментар

Потпуно суве чесме у насељима ГО Гроцка, Бегаљица, Пударци и Умчари улазе у седми дан. Долазак воде у систем цевовода није ни у најави, а становнике овог дела општине стигла је нова мука!

Наиме, иако се из ЈП „Водовод и канализација“ стално правдају да цистерне су стално на терену, у самом почетку до многих нису стизале. Како је време одмицало, а у све већој несташици, како то бива у Срба, комшије су постале сложне па су почели једни друге да обавештавају, те је све више мештана пунило своје „резеорваре“ с водом.

Како је потрошња воде из цистерне порасла, тако је, веровали или не, постављен човек који је задужен за контролисано точење воде из цистерне! Према информацијама Жиг Инфа, за контролисано точење воде из цистерни на подручју ова три насеља, задужен је Зоран Зарић из Умчара.

Зоран Зарић, члан СНС-а задужен за цистерне

Мештани кажу да од јуче, он је стално у контроли и недозвољава да неко напуни цело или два бурета.

-Шокирана сам новим поступком. Ја сам добила цело буре воде јер имам мало дете, комшија већ није, дали су му само пола, кажу мештани за Жиг Инфо.

Из ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка, напомињу да потрошачи воду троше рацонално и залихе узимају у реалним количинама, јер ће цистерне бити на терену сваки дан до нормализације водоснабдевања. Остаје непознаница коју воду ће мештани ова три претежно пољопривредна места давати живини и другим животињама.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар