Почетна » ОДАКЛЕ ПАРЕ?! Чувар гробља, комшија председника Гроцке, купио камионе и механизацију ЈКП-а!

ОДАКЛЕ ПАРЕ?! Чувар гробља, комшија председника Гроцке, купио камионе и механизацију ЈКП-а!

од admin
0 коментар

Након вишедеценијског пословања, недавно је предузеће ЈКП „Гроцка“ доведено у стање стечаја.

Дугогодишње упозоравање да ће таква судбина задесити ово предузеће од стране малобројне опозиције и стручне јавности, није уродило плодом код владајуће коалиције окупљене око напредњака у Гроцкој.

Подсетимо се, коалиција окупљена око СНС-а је доласком на власт 2012. године, готово преко ноћи запослила преко 70 људи-

СПИСАК- ОВДЕ

Све то је резултирало тако што је предузећу донело више милионска дуговања и на крају стечај.

О пропадању предузећа ЈКП-а Гроцка, писали смо небројано пута и то није данашња тема. Тема којом ће се Жиг Инфо бавити у пар наредних серијала јесте сумња у организовани криминал који се дешава на подручју ГО Гроцка, а односи се на дело распродаје имовине јавних предузећа и стицања наглог богаћена појединаца.

Имовина ЈКП-а Гроцка јеу већини случаја продата јавном лицитацијом Судских извршитеља, који су је претходно запленили због дуговања овог предузећа према радницима.

Информацију да се дешава нешто сумњиво добили смо од заинтересованих клијената за куповину дела имовине, односно покретне и непокретне имовине ЈКП-а. Према њиховим тврдњамам за лицитацију која је одржана а за коју су били заинтересовани, а тиче се камиона ЈКП-а одржала се готово тајно јер нису уопште знали дан, место и време одржавања исте.

Према документу до којег је дошао Жиг Инфо, на лицитиацији одржаној 18 марта 2016. године, већи део механизације и камиона ЈКП-а Гроцка завршио је у рукама Петровић Радомира из Касаповачке бр 15.
Радомир Петровић је први комшија председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића, живе у истој улици и кућни су пријатељи. Петровићева жена, Живадинка Петровић је одборник у Скупштини Гроцке већ други мандат,изабрана 2012. и 2016. на локалним изборима на листи СНС-а. високо котирана.

 

Све камионе је у ствари, према речима наших извора из СНС-а, купио Симоновић на Радомирово име. Сви камиони су пребачени на локацију ПКБ Болеч ,где се налази седиште Симоновићевих фирми.

ФОТОГРАФИЈЕ КАМИОНА И МЕХАНИЗАЦИЈЕ ЈКП-А- ОВДЕ

Радомир Петровић, од одласка коалиције окупљене око напредњака у Гроцкој, добија запослење као „Чувар гробља“ са платом од 25 000 динара! Био је фиктивно запослен.


Према скорашњим информацијама након пропадања ЈКП-а, добија посао у Еко Гроцкој. У њој ради од оснивања од октобра 2015. године. То значи да ради у фирми која је наследила ЈКП,и купио је камионе док је радио у Еко Гроцкој.

ДОКУМЕНТАЦИЈА- Страна 1, страна 2, страна 3

Пре добијања запослења у ЈКП-у, а касније у Еко Гроцка, Врчинци Радета познају као „Раја италијан“. Наводно је по Италији возио камион, па је одатле добио надимак.

НАСТАВИЋЕ СЕ- Шта се скрива у ПКБ-у Болеч, Ко је откупио скеле….

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић, ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × four =