Почетна » Одборник СНС-а из Гроцке најављује рат и демантује Вучића

Одборник СНС-а из Гроцке најављује рат и демантује Вучића

од admin
0 коментар
trrrrrrrrrrrrrrrrrrr652

 

-У последње време на локалу се дешавају чудне ствари и то сви примећују. Очигледно осокољени изнутра покушавају да гомилом лажи и измишљотина дестабилизују председника  општине и локалну власт, али мало су се појединци заиграли. Имао бих још шта да додам, али о томе ћу говорити када дође време, написао је на Фејсбуку, између осталога, одборник СНС-а из Гроцке, Мирољуб Радојевић – Трале.

trrrrrrrrrrrrrrrrrrr652

 

У коментарима, испод објављеног поста, Радојевић наводи да се ситуација отима контроли, али да он у рукама има пет пута јаче медије и да ко жели рат, што се њега тиче, имаће га.

tr567890

Радојевић је, практично, својим коментарима и постовима потврдио да у СНС у влада некакав рат, као и да ова владајућа странка поседује медије. Све оно што Вучић демантује, Радојевић је потврдио.

 

Ко је Радојевић?

Радојевић је пред  локалне изборе 2012. године био члан СПО-а. У том времену био је борбен за Краља и отаџбину. Након што СПО те године није хтео у коалицију са напредњацима, почиње да подржава листу ДСС-а, која је након избора формира власт са СНС-ом у Гроцкој. Никада се јавно није изјаснио, након СПО-а, којој политичкој партији припада али је увек виђен  уз локалне грочанске напредњаке.

Када је ова коалиција дошла на власт у Гроцкој, Радојевић добија запослење у ЈП“ Водовод и канализација“ Гроцка на позицији „Веб администратор и ПР“ са платом од 40 000 динара. На једном од суђења радника водовода против матичне фирме, изјављено је да је он завршио само основну школу. Неку другу диплому никада није показао и његово образовање се не зна. Када је добијао посао у водоводу, према речима сведока, директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка наводио је да је он добио посао тако што је он-директор видео да он зна да ради на рачунару.

Након уласка у блокаду овог предузећа, он добија ново радно место- у општини Гроцка. На којој је позицији  радио званично се није знало. Неки су тврдили  да је био саветник председника општине Гроцка и да је  радио на промовисању имиџа, како Гроцке, тако и председника. А председник у том тренутку је Стефан Дилберовић. Радојевића и Дилберовића у том периоду многи памте као нераздвојне. Убрзо добија и запослење у „Еко Гроцка“ и постаје нераздвојни пријатељ Драгољуба Симоновића и лични пратиоц са фотоапаратом који је био задужен да услика и промовише сваки Симоновићев корак. Радојевић са Симоновићем је учествовао  у изградњи „Грочанке“, скулптуре у Гроцкој. Симоновић је био изузетно захвалан Радојевићу на промоцији коју му је чинио.

Мирољуб Радојевић познатији је као Трале међу локалцима у Гроцкој. Од „Тралетових радова, потребно је знати, да је средином октобра 2013.године у телефонском разговору главном уреднику грочанског медија изрекао серију највулгарнијих псовки, увреда и претњи, чак и не наводећи конкретан текст или било какав разлог за овај брутални вербални напад на новинара. Након тих претњи, водио је и кампању по друштвеним мрежама против појединих новинара.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК!

 

Почетком фебруара 2014.године двојица представника власти општине Гроцка су купила информативни портал Гроцка Инфо. Особе задужене за куповину су били Стефан Дилберовић, тада заменик председника Скупштине ГО Гроцка и  Мирољуб Радојевић-Трале. Радојевић од тада користи тај портал представљајући се као главни и одговорни уредник преко кога извлачи новац од актуелне власти у Гроцкој, чију му подршку даје Стефан Дилберовић.

Радојевић је пред локалне изборе 2020. на Друштвеним мрежама негативно коментарисао на рачун владајућег СНС-а у Гроцкој, поготово алудирајући на поједине координаторе који су били против његовог постављања на листу за одборнике СНС-а за Гроцку.

Ипак, Радојевић се уз помоћ садашњих координатора Миленка Буквића и Стефана Дилберовића, а уз благослов повереника СНС-а за Гроцку, Милосава Миличковића нашао на листи за локалне одборнике. Већ  половином априла исте године, Радојевићева креативност и претходни рад са Драгољубом Симоновићем, долазе до изражаја. Тада, Радојевић на друштвеним мрежама објављује виц о нацистима и циганима.

Избори су прошли, притисци на новинаре Жиг инфа и после паљења куће и пребијања су се наставили од стране појединих представника Српске напредне странке, истих оних који су школу учили од учитеља Симоновића. У томе након избора, предњачи, ко би други него Радојевић који се на листи СНС-а нашао са занимањем „веб администратор“ иако то занимање практично не постоји.

Настављајући путем свог гуруа, Радојевић је крајем јуна 2020. преко „Гроцка инфо портала“ наставио са цртањем мете новинарима Жиг инфа. Наиме, Радојевић је поново објавио лажне информације уперене против новинара Жиг инфа, представљајући их као неке који су уствари главни кривци за све што је лоше у ГО Гроцка.

 

Након оваквих објава, наш новинар Зоран Лалић затекао је Радојевића у центру Гроцке, где је хтео да га упита зашто се и даље води кампања од стране њега према новинарима Жиг инфа.

Радојевић је на његово присуство грубо реаговао  и на непримеран начин почео вербално да га вређа.

 

Радојевићу  такав начин комуникације није био довољан, те је  позвао полицију како би пријавио да је наводно новинар Лалић напао њега.

Подсетимо се, Радојевићев пријатељ,бивши председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић осуђен је, у првостепеном поступку, на четири године и три месеца затвора због подстрекивања на паљење куће новинара портала Жиг инфо Милана Јовановића 12. децембра 2018. у Врчину.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар