Почетна » ОДСМРДЕЛИ СЕ Средили им канализацију у Болечу

ОДСМРДЕЛИ СЕ Средили им канализацију у Болечу

од admin
0 коментар

Радници ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка, у току јучерапњег дана санирали су квар на канализационој мрежи у улици 4. Јул у Болечу.

Подсетимо се, 2005. године урађена је канализација за део улице 4. jули, која је планирана да одводи отпадне воде из преливних септичких јама за неких 20-ак кућа , колико је учествовало у изградњи исте. Постављен је пречник цеви „Ф100“ и урађене три импровизоване шахте.

Таква канализација је функционисала пар година, све док се нису прикључиле и остале комшије које нису учествовали у изградњи.

Детаљније- ОВДЕ.

Од тада, кад год се деси невреме, односно мало већа киша, ова улица у Болечу буде преплављења канализацијом.

Преплављена улица опет пробудила је мештане ове улице у Болечу у петак 8. Јула 2016. Године. Позвали су директора ЈП „Водовод и канализација“ да пријаве проблем, међутим он им није одговорио на други позив.

Више- овде

Након писања Жиг Инфа о овом проблему, радници ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка су ипак изашли јуче на терен , Иако је било паклено вруће, радници Водовода нису одустајали како би отклонили квар. Бар за сада.

Комшије задовољне што је неко интервенисао, па макар и после писања медија, а не на регуларан позив. Како кажу, да ли је квар коначно решен видеће до следећих падавина које их, ако је веровати временској прогнози, врло брзо очекују. За разлику од санираног квара, рестрикције воде су им остале.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × 2 =