Почетна » ОН ЈЕ ТОТАЛНО РАЗОТКРИО СИМОНОВИЋА Милан Јовановић пензионисани полицајац из Врчина, увек на задатку против криминала и лоповлука

ОН ЈЕ ТОТАЛНО РАЗОТКРИО СИМОНОВИЋА Милан Јовановић пензионисани полицајац из Врчина, увек на задатку против криминала и лоповлука

од admin
0 коментар

Серијал о сумњивом наглом богаћењу председника ОО СНС-а Гроцка Драгољуба Симоновића и појединих грочанских функционера не би био завршен и поткрепљив доказима да није било једног човека, Милана Јовановића пензионисаног полицајца из Врчина.

Милан Јовановић је човек који је Симоновића пратио годинама, од самог почетка његовог постављења за председника ГО Гроцка. Јовановићу није било тешко да уложи свој новац и труд, како би разоткрио мутне радње овог грочанског напредњака.

Јовановић је редакцији Жиг Инфа доставио све поткрепљујуће доказе и податке које је сакупљао годинама уназад. Поднео је и две кривичне пријаве против Симоновића, али на њих још нико није реаговао.

Због његовог особитог труда и залагања да разоткрије једну криминалну групу, Милану је био живот више пута у опасности. Знао је да Симоновићева тортура траје дуго, али се није баш надао да ће га физички напасти  и даће своје претње остварити. Цео случај је пријављен полицији, али полиција није реаговала.

Када се редакција Жиг Инфа нашла са Јовановићем, у његовом односу према целом случају запазили смо оно што ретко ко данас има- част, поштење и изузетно залагање да се расветли један случај који штети друштву.

Милан све то ради, како је навео, због тога што је он био полицајац у оно доба када је то радно место представљало поштење, част, образ а Београд био најбезбеднији град на свету.

-Једном полицајац, увек полицајац, навео је Јовановић.

Разуме Јовановић  да када функционери  отворе теглу са медом мало лизну прстом. И то би могао да поднесе, али да неко завуче целу руку, како наводи, е то не може да поднесе.

А оно што у серијалу није откривено, Јовановић још открива:

-Осим што је Симоновић изградио викендице на Сребрном језеру, свој животни простор енормно проширио, као и таштину односно женину кућу, свјој ћерки такође купује кућу.

-У Царином насељу Симоновић купује једну стару кућу са плацем. Пре две године на истом месту изградио је нову кућу и купио је мерцедеса, све то за своју ћерку.

-Све радове на Симоновићевим објектима изводила је „Жикс Градња“, Бугарчић Живорада. Иначе, Бугарчић је брат од тетке Симоновића. „Жикс Градња“ своје раднике не плаћа редовно и доста њих ради на црно. Интересантно је да је ова фирма без тендера радила пијацу у Калуђерици, наводи Јовановић.

Јовановић је почео да испитује и сумњиви закуп Дома културе у Ромском насељу у Врчину. Како је навео, врчинци су ову зграду изградили како би Роми имали своје место да представе своју културу, традицију, а изгледа да је Симоновић  закупио на 99 година.

НАСТАВИЋЕ СЕ- Милан Јовановић говори о превари Симоновића и увођењу канализације у делу Врчина

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 × two =