Почетна » ОПЕТ НАМ СЕ СМЕШЕ Председник Гроцке опет дао паре за билборд са Вучићем (ФОТО)

ОПЕТ НАМ СЕ СМЕШЕ Председник Гроцке опет дао паре за билборд са Вучићем (ФОТО)

од admin
0 коментар

Прошле године, ГО Гроцка је на основу јавних набавки малих вредности закључила уговор са СЗТР „TEER“ из Лештана у укупној вредности од 2.323.200,00 са ПДВ-ом (20 000 евра).

Јавна набавка спроведена је за услугу „оглашавања на билбордима“. Наиме, ГО Гроцка је расписала јавну набавку за рекламирање на билбордима на потезу „Смедеревски пут“ на територији ГО Гроцка  за 11 билборда (22 комада слика) у висини од 2 000 000 динара без ПДВ-а. По тој набавци, билборди би требало да буду закупљени на 4 месеца!

С обзиром да на том потезу постоје билборди који се налазе искључиво на делу деонице пута Заклопача- Болеч ( ПКБ Воћарске Плантаже), на поступку јавних набавка учествовала је само једна фирма, односно „СЗТР „ТЕЕР“ из Лештана.

На Смедеревском путу, на том потези свих 11 билборда је у претходном периоду облепљено рекламама за 50. Грочанске свечаности.

Након што су уклоњене плакате са билборда за Свечаности, на овом потезу осванули су нови. И то исти они који су били постављени пре прошлогодишњих свечаности. Председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић и председник Србије Александара Вучић, који испред Српске напредне странке честитају Новогодишње и Божићне празнике.

Подсетимо се, и након Грочанских свечаности ГО Гроцка, тачније председник ове општине Драгољуб Симоновић, је 28. Септембра потписао нови „уговор“ са овом самосталном радњом из Лештана, такође за рекламирање на билбордима у износу од  968.000 динара без ПДВ-а!

Документ- овде

Власник овог предузећа је Радован Тодоровић, Грочанима можда познатији као бивши председник ГО Гроцка из редова радикала, исте оне странке у којој је био и садашњи председник Драгољуб Симоновић- Сима из Врчина.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар