Почетна » Општина Гроцка запошљава још 11 радника, међу њима и бивша посланица

Општина Гроцка запошљава још 11 радника, међу њима и бивша посланица

Има ли конкурса?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, ГО Гроцка је добила одобрење да запосли још 11 особа у стални радни однос, са средњим или вишим образовањем.

Према речима наших извора, посао у ГО Гроцка добиће и бивша народна посланица, Оливера Огњановић које је уједно и председник МО СНС Гроцка.

Запослење Огњановићке, такође према речима наших извора, долази по обећању поверенице ГО СНС Београд, Ане Брнабић. Спекулише се да је Брнабићка, након што је изостала са листе СНС-а за народне посланике, рекла да се за Огњановићку мора наћи запослење.

Није познато ко ће се још наћи међу ових 11 нових запослења, а како ствари данас стоје конкурс за нова радна места неће бити расписан, већ ће се бирати по принципу „партијских веза“.

Подсетимо се, ГО Гроцка је у прошлом сазиву имала чак три народна посланика напредњака у Скупштини Србије. На последњим изборима, на листи за посланике нашао се једино Милош Терзић из Лештана, али како је био на веома ниској позицији, није прошао у новом сазиву Скупштине Р.Србије. Оливера Огњановић и Горан Пекарски су изостали са листе за народне посланике. Спекулише се да су их саботирали из грочанског одбора и да њихове кандидатуре уопште нису послате централи странке. Терзић је, према речима наших извора, добио запослење у Канцеларији за Косово. Огњановићка ће ускоро добити посао у општини, док Горан Пекарски од првог новембра ће, за сада, практично бити на „бироу рада“.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар