Почетна » ОВО ЈЕ УЗЕЛО МАХА СНС отворио полицијску испоставу у Лештанима?

ОВО ЈЕ УЗЕЛО МАХА СНС отворио полицијску испоставу у Лештанима?

од admin
0 коментар

Данас је свечано отворена полицијска испостава у згради „Ауто- мото друштва“, у Лештанима у којој ће грађани моћи да изваде и регулишу лична документа, наводи се у саопштењу Инфо службе општине Гроцка.

Свечаном отварању присуствовали су државни секретар Министарства унутрашњих послова Републике Србије Милосав Миличковић, директор полиције Милорад Вељовић, председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, командир Полицијске станице Гроцка Зоран Ђорђевић и општинско руководство.

Ништа без Симоновића

Иако није наведен о, на званичном сајту општине Гроцка, овом свечаном отварању присуствовао је и Драгољуб Симоновић – председник ОО СНС-а Гроцка, широј јавности познат као бахати директор Железница Србије кога су напредњаци сменили.

С друге стране,  председник општине Гроцка је  навео на свом фејсбук профилу да је и Симоновић присуствовао, мада није навео функцију већ је навео само име и презиме!

На снимку, као и на фотографијама које су постављене, јасно се види да је Симоновић међу првим редовима, па да чак и дочекује званице.

Након прегледања снимка којег је поставила Инфо служба Гроцке, у последњим секундама приказује се како су грађани већ одушевљени и чекају на ред да подигну документа.

 

Међутим, један од „грађанина“, а има их двоје на снимку, је Дарко Кузмановић из Пудараца( Лештане удаљено преко 20 километра, а најближа ПС у Гроцкој), који је иначе члан СНС-а и радник у општини Гроцка задужен за одржавање компјутера и остале електронске технике.

Занимљиво је да је деведесетих година прошлог века на овом месту се већ налазио полицијски пункт. С обзиром да је било ратног стања у региону, полицијске патроле су овде дежурале са дугим наоружањем.

Миликовић: Испостава у Лештанима већа безбедност и сигурност грађана

– На овом месту 20.000 људи из Лештана и околних места моћи ће да изваде лична документа, да региструју возило и да убрзају процес добијања тих документа“ , рекао је у изјави за медије државни секретар Министарства унутрашњих послова Милосав Миличковић. Он је такође истако да је један од приоритета Министарства приближавање полиције грађанима и да је у плану отварање полицијске станице у Лештанима како би се осигурала већа безбедност и сигурност грађана.

Грађани са подручија овог дела општине ће од данас, сваког радног дана и суботом од 7:30 до 15:30 моћи да регулишу и подигну жењену документацију у просторијама ове полицијске испоставе.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић, Фото: ГО Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар