Почетна » „ПАЛИКУЋА“ И ДАЉЕ У ГРОЦКОЈ! Симоновић поднео оставку само за јавност, каже да је то договор са врхом странке

„ПАЛИКУЋА“ И ДАЉЕ У ГРОЦКОЈ! Симоновић поднео оставку само за јавност, каже да је то договор са врхом странке

од admin
0 коментар
 
Он је од изласка из затвора сваки дан долазио на посао и нормално обављао све послове у општини. Све време је седео у свом кабинету, али се успешно скривао да га нико ван зграде не види. Оштро је забранио најближим сарадницима да причају о томе .
 
Једини дан када није дошао на посао био је 20. март, у среду, када је била Скупштина која је заседала о његовој смени .Али већ сутрадан у четвртак, иако је смењен претходног дана и ако више ни званично није био председник Општине ,он се појавио на „бившем послу“ и цео дан је седео у кабинету председника . Нормално је примао и најближе сараднике издавао им наређења и све оно што је радио као председник општине Гроцка.
 
Можемо да узмемо у обзир да је у четвртак Симоновић  могао да дође до, тада, бившег посла  и да каже да је дошао да покупи своје личне ствари, међутим он се појавио  и данас. Као и раније, опет је сео у свој кабинет и понашао се као  да је и даље председник општине Гроцка.
 
Како је испричао својим најближим сарадницима ,он нема намеру да се повлачи из политичког живота, да ће се само привремено повући  и да ће се за мање од годину дана опет вратити на чело општине јер је, како он каже, тако договорио са врхом странке .Такође Симоновић је напоменуо својим сарадницима да је оптужница танка као и да ће бити ослобођен свих оптужница. Након тога, по његовим речима, он ће се нормално вратити у јавни живот и то јачи него икада јер све је то  део договора , а до тада ће преко својих сарадника и даље владати општином а његове фирме ће наставити да добијају све тендере на територији општине Гроцка.
 
Ту су и већ виђени напади на новинаре и интезивирани баш кад је Симоновић изашао из притвора.
 
 
ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар