Почетна » ПАНИКА МЕЂУ НАПРЕДЊАЦИМА У ГРОЦКОЈ Шта се дешавало на састанку ОО СНС а и коалиционих партнера

ПАНИКА МЕЂУ НАПРЕДЊАЦИМА У ГРОЦКОЈ Шта се дешавало на састанку ОО СНС а и коалиционих партнера

од admin
0 коментар

Вечерас је у великој сали Скупштине општине Гроцка одржана седница Општинског одбора СНС Гроцка у проширеном саставу коју је водио председник Општинског одбора, Драгољуб Симоновић познатији као бивши бахати директор Железница Србије.

Овој седници су присуствовали и представници коалиционих партнера на предстојећим локалним изборима, односно представници Самосталног ДСС-а, Покрета социјалиста, ПУПС-а и СДПС-а.

Како су саопштили из ове ОО СНС-а Гроцка, Општински одбор је једногласно подржао коалициони споразум и једногласно је усвојена и листа од 35 одборника за Скупштину општине Гроцка којом коалиција предвођена Српском напредном странком излази на предстојеће локалне изборе.Такође су навели и да  Општински одбор Гроцка је за кандидатуру за народне посланике једногласно подржао Јасмину Мандић и Оливеру Огњановић.

ПОЧЕЛА КОНТРОЛА ЉУДСТВА

Према сазнању Жиг Инфа пре званичне седнице одржан је састанак ужег руководства СНС-а у Гроцкој. Одлучено је да због све чешћих цурења информација у јавност о деловању  и раду функционера СНС-а, пооштри се контрола како би се спречило и утврдило одакле оне потичу. Према нашим сазнањима, оформиће се тим који ће пратити чак и фејсбук налоге чланова СНС-а који ће учествовати у предстојећој изборној кампањи.

Недавно је, према информацијама Жиг Инфа, у канцеларији СНС-а инсталирана мини телефонска централа која за сада има више десетина излазних бројева.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

one + 2 =