Почетна » Пантелија поново врти компас, сменио шефицу кабинета

Пантелија поново врти компас, сменио шефицу кабинета

од admin
0 коментар

Ништа мање позната лица била су пре и после на разноразним слављима која су организована под патронатом СНС-а. Сумњива лица, под сумњивом криминогеном прошлошћу, поново су се окупила и славила. Само, уместо Симе сада је главни лик Панта.

Дилберовић, Буквић, Радојевић, Рајковић су само поједина  презимена оних који до јуче помагаше Симоновићу у арчењу буџета, или су пак аплаудирали након паљења куће новинара, а који се сада налазе раме уз раме Пантелићу. Пре избора Пантелића, јавност у Гроцкој је веровала да ће коначно доћи до промена.

Након  више од 7 месеци владања Гроцком, председник   ипак свима таквима запуши уста и доказао је  да је достојан следбеник Симоновића, Дилберовића, Маркова, Живадинке. Шта више, можда и бољи.

Са криминалом и корупцијом се наставило као да се председник није променио. Судећи према досадашњем раду,  председник Гроцке схватио је, изгледа, да је корупција мотор општине Гроцка. Исто тако, мало му је криво што су је претходници толико усавршили,  да је тешко престићи их. Битно је да се ради, а са трудом и радом доћи ће резултати. Као и сваки његов претходник, схватио је како треба радити у општини. На почетку је гласно за јавност променио кадар у Гроцкој, да би исти у тишини врло брзо вратио на претходне позиције.

Крајем прошле године, председник ГО Гроцка, љутито на седници изјави да ће у овој  приградској општини врло брзо доћи  до смена и то најкасније до јануара 2021. Већ Првог јануара 2021. да смене неће бити укапирао је , изгледа, и сам председник ГО Гроцка, Драган Пантелић

Последња дешавања у ГО Гроцка, као да су мало продрмала Пантелићев компас, те је јуче кренуо поново са чишћењем свог кабинета. Наиме, према сазнањима Жиг инфа, председник Гроцке је јуче сменио шефицу кабинета Сању Савић.

А дешавања која су продрмала компас Пантелића тичу се буџетске инспекције везано за Спортски савез , као и за доделу новца из буџета ГО Гроцка за удружења, према пријавама новинара Жиг инфа. Према незваничним сазнањима, буџетска инспекција је установила, поред представке послате од стране Жиг инфа, да у овој Градској општини има превише запослених. Такође, према истим изворима, дошло се до сазнања да има више особа које су запослене у више јавних предузећа у Гроцкој, како би се намиривали са платом од преко 1 000 евра.

Садашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић је наводно због тога последњих дана јако нервозан и одлучио је да такву игру пресече. Али, од Пантелића који због свог нечињења доби назив Пантелија, то више нико и не очекује, односно нико не верује у његове најаве.

Зашто је Пантелић  сменио Сању Савић са места шефа кабинета председника,  такође је питање које се провлачи између познаваоца политичке сцене у Гроцкој. Према њима, постоји бојазан да је Пантелић подлегао, још једном, струји бившег председника Симоновића (Буквић-Дилберовић- Рајковић), те је због њих сменио Савићку. Ипак, постоји блага нада да је сада увидео грешке који прави месецима уназад, те је коначно решио да ситуацију врати под контролу. Међутим, сви саговорници Жиг инфа су сагласни да уколико не дође до смене Буквића- Дилберовића и Рајковића, односно Симоновићевих главних рецидива, биће ово још један пуцањ у празно и ваљање у блату Пантелије.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна: Илустрација- Фотошоп

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five + three =