Почетна » „ПАТРИЈОТСКИ“ БЛОК ГРОЦКЕ Паја, Змај, Оливера и Сима напредњак

„ПАТРИЈОТСКИ“ БЛОК ГРОЦКЕ Паја, Змај, Оливера и Сима напредњак

од admin
0 коментар

Како Жиг Инфо сазнаје у току је скупљање потписа и прављење листе Патриотског блока општине Гроцка.

Носилац листе је Зоран Милићевић- Паја председник ОО ДСС-а у Гроцкој.

Иза њега, према нашим информацијама, под редним бројем 2 наћи ће се Предраг Јанковић Змај док би на месту број 3 требало да буде Оливера Кнежевић из Демократског савеза Гроцка.

Подсетимо се представници ДСС-а су у јуну 2012. године формирали власт са Српском напредном странком у Гроцкој. На власти су били све до октобра 2015. године, када је једна од струја унутар ове партије успела да се избори да остане у власти формирањем Самосталног ДСС-а Андреје Младеновића. Наредба о раскиду коалиције СНС-а и ДСС-а стигла је из врха СНС-а.

Међутим, према сазнањима Жиг Инфа, тесна сарадња председника СНС-а у Гроцкој и председника ДСС-а Гроцка, односно Симоновића и Милићевића никада није престајала.

Да Симоновић и Милићевић сарађују говори и податак да је крајем 2015. године, од стране општине Гроцка Месни одбор ДСС-а Умчари уредио паркинг преко пута цркве у овом месту гребеним асфалтом.

ВИШЕ О ГРЕБЕНОМ АСФАЛТУ И СВАЂИ БИВШИХ ПАРТНЕРА- ОВДЕ

Оливера Кнежевић која ће се највероватније наћи на трећој позицији ове патриотске листе је бивши председник ОО ДС-а Гроцка, као и садашњи Члан већа задуженог за културу. Подсетимо се, Кнежевићка је прво критиковала напредњаке а затим је оформила своју одборничку групу и удружење грађана „Демократски савез Гроцка“ и почела да подржава актуелну власт у Гроцкој

О ПРЕЛЕТАЧУ ОЛИВЕРИ – ОВДЕ

Предраг Јанковић Змај је на прошлим локалним изборима у Гроцко био на листи ДСС-а као нестраначка личност. Претпоставке су да је он донео доста гласача тој листи. Међутим, он се нашао тада на позицији број 6 и није ушао у локални парламент. У политичком животу Гроцке након избора 2012 године га није било. Извори Жиг Инфа кажу да је Змај тражио да на овој листи буде искључиво први, како би уопште пристао да се кандидује. Међутим, склопљен је договор да он ипак буде на редном броју 2.

Пре него што је било речи о састављању листе Патриотског блока у Гроцкој, извори Жиг Инфа су наговештавали да ће доћи до овакве листе и да ће она служити како би се напредњаци осигурали и за предстојеће изборе, јер ће на листи кандидата за одборнике бити заправо људи који су одани Симоновићу.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар