Почетна » ПО МРТВИМА СЕ ЛЕГУ ЗМИЈЕ ЗБОГ КОРОВА Гробље у Лештанима зарасло у коров, надлежне баш брига! (ФОТО)

ПО МРТВИМА СЕ ЛЕГУ ЗМИЈЕ ЗБОГ КОРОВА Гробље у Лештанима зарасло у коров, надлежне баш брига! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Мештани Лештана огорчени су на висину траве и разног растиња који се надвио над њиховим најмилијима на локалном гробљу.

-Сви тамо имамо неког свог и сви ћемо једног дана тамо. Али данас се није могло. Већ месецима се не може. На гробљу у Лештанима, нису се могли лако наци споменици и гробна места (која су плаћена папрено). Смеће на улицама, деца која се играју у канализацији и покојници који почивају у трави од 2 метра и змијарнику, овако поједини мештани описују своје место.

Гробља на територији ГО Гроцка одржава ЈП „Зеленило и пијаце“ Гроцка, међутим њих уопште не занима стање на гробљима нити желе да одговоре на новинарска питања.

Наиме, након тражења саговорника на тему запуштености гробља на читавој територији ГО Гроцка, саговорника нисмо нашли. На телефон Пијаца у Гроцкој речено је да своја питања пошаљемо мејлом. Питања су послата, међутим ни након 48 сати одговор није стигао!

Питања која су послата ЈП „Зеленило и пијаце“Гроцка

Иначе, према информацијама Жиг Инфа, у ЈП „Зеленило и пијаце“Гроцка влада прави јавашлук што се руководиоца тиче. Према нашим изворима, ретко ко је од њих на својим радним местима а после 14 часова их сигурно нећете пронаћи на послу ( то смо се уверили и кроз телефонски разговор).

Подсетимо се, према документацији ЈП „Дирекције за изградњу ГО Гроцка“, у априлу 2016. године, из буџета општине издвојено је 27 000 евра за делатности „Чишћење паркова и зелених јавних површина на територији општине Гроцка“ и „Кошење зелених површина на територији општине Гроцка“.

ОПШИРНИЈЕ ОВДЕ

Практично овим је  мука житеља ГО Гроцка  још већа, јер ако се зна да је из буџета општине издвојено преко 27 хиљада евра за кошење јавних површина, а до својих најмилијих већина не може доћи због високог растиња и змијарника, те житељи се са правом питају ко је узео толики новац а радове очигледно није одрадио. Надлежни у Гроцкој, као и за већину ствари, само ћуте.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eleven − six =