Почетна » ПОБЕГЛИ СА МИТИНГА Поједини Грочани отишли до Арене и вратили се назад, нису хтели да присуствују конвенцији Александра Вучића

ПОБЕГЛИ СА МИТИНГА Поједини Грочани отишли до Арене и вратили се назад, нису хтели да присуствују конвенцији Александра Вучића

од admin
0 коментар

Јуче је у београдској Арени одржана конвенција председничког кандидата Александра Вучића.
Београд је био преплављен аутобисима из свих крајева Србије.

Организовани превоз са јасно дефинисаним квотама људи који су требало да дођу на конвенцију, био је на снази и у Гроцкој.

Радницима јавних предузећа је, како тврде, припрећено отказима уколико се не појаве у аутобусима који су планирани на пут за Арену. Улазак оних који су морали да присуствују конвенцији Александра Вучића строго је контролисан, међутим повратак није. Како се знало за тај податак поједини Грочани, међу којима има и директора јавних предузећа су одмах након доласка до Арене, из аутобуса прешли у аутобус.
Наиме, како нам јављају наши извори, након доласка организованог превоза доста њих је доласком испред Арене прешло на стајалиште градског саобраћаја и линијом 17 су се вратили назад. Како кажу, нису хтели да присуствују конвенцији, а знали су да повратак нико не контролише.

Такође, према сазнањима Жиг Инфа, поједина сеоска насеља имала су проблем око попуњености места у аутобусима.

– Од 49-оро који су били планирани да буду у аутобусу, дошло је њих 25. Касније су се успутно аутобуси пунили мештанима са севера ГО Гроцка, каже један од превозника за Жиг Инфо и додаје да им за услуге превоза нико није платио, већ је обећано да ће исплата бити касније.

Јуче је организован и излет пензинера до Фрушке Горе односно Новог Сада, међутим пензионери нису били упућени у један податак о којем је Жиг Инфо писао, а то је да ће у повратку бити обавезно „заустављање“ код Арене како би се присуствовало завршној конвенцијји Александра Вучића. Код многих старијих суграђана ГО Гроцка дошло је до негодовања због овакве одлуке о којој они нису били упућени.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар