Почетна » Поново се покреће пројекат градње базена у Гроцкој

Поново се покреће пројекат градње базена у Гроцкој

Због избора, или?

од Жиг Инфо
0 коментар

ЈП за развој ГО Гроцка расписало је тендер за израду пројектно-техничке документације за потребе градње објекта отвореног базена са пратећим садржајима у насељу Гроцка.

Према пројектном задатку, потребно је пројектовати нови отворени базен у оквиру спортског комплекса на катастарским парцелама 1202/2 и 1202/1 у КО Гроцка.

Објекат тће садржати отворени базен дубине 3,5м до 4,8м, димензија 50×25м, тениски и кошаркашки терен, терен за мали фудбал и терен за одбојку на песку, билетарницу и кабине за пресвлачење са тушевима, кафе и ресторан, сцену на отвореном са отвореним шанком-баром, продајне пунктове на две локације, јавне тушеве на неколико пунктова, амбуланту, простор са лежаљкама и сунцобранима за коришћење базена у летњем периоду, трибину за 1.000 посетилаца и паркинг.

Подсетимо се, пре две године најављена је градња пет отворених базена у престоници, а прошлог пролећа Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда расписала је и тендер за пројектовање и изградњу базена у Борчи, Лазаревцу, Земуну и Гроцкој вредан 9,5 милијарди динара. Ипак, тендер је обустављен јесенас јер је, како је наведено у одлуци о обустављању, „престала потреба наручиоца за предметном набавком“.

Иначе, у Гроцкој су редовни локални избори за годину дана, а од прошлих избора, одржаних 2020. године није завршен ни пројекат изградње бископа, који је првобитно требао бити завршен крајем исте године.

 

Медији/ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар