Почетна » Посетили смо отворени биоскоп у Гроцкој и наишли на градилиште ( ВИДЕО)

Посетили смо отворени биоскоп у Гроцкој и наишли на градилиште ( ВИДЕО)

Серијал "Ако лаже Андрејић, не лаже Панта" IV део

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Прву реконструкцију зграде биоскопа у Гроцкој, најавио је бивши председник ОО СНС-а и ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић још давне 2012. године.

Затим се на биоскоп заборавило , све до 2019. године. Према тадашњем плану, реконструкција биоскопа у Гроцкој требала је да буде завршена до краја 2020. године.

Те године, радове на биоскопу, поред градоначелника Београда Зорана Радојичића и председнице Гроцке  Живадинке Аврамовић, обиласку су присуствовали и представници локалног СНС-а, као и први на листи ове партије, а садашњи председник Драган Пантелић- Панта.

Локални активиста, адвокат Немања Тодоровић, у фебруару 2021. године, обишао је биоскоп у Гроцкој.

  • Дошли смо на премијеру дуго најављиваног филма „Кад напредњаци  утихну“, који се обично емитује када имамо њихова лажна обећања да ће се нешто урадити, па се обично заћути…, изјавио је тада Тодоровић.

 

Последње дато обећање о „свечаном пуштању биоскопа у рад“ дао је шеф одборничке групе СНС-а у Гроцкој, Славко Андрејић на седници Скупштине општине 16. јуна 2023.

  • Ми ћемо се борити против свих неистина и лажи, које се износе на наш рачун и урадићемо за нашу општину највише до сада, што је ико урадио. На сваку лаж, одговорићемо тако што ћемо још више радити. И само на тај начин ћемо доказати где смо ми, као носиоци власти, а где су наши претходници и опозиција. Ми смо одговорна, државотворна странка и никада нећемо лагати наше грађане, а све што ћу вам сада детаљно образложити, ми ћемо и у радити…. Биоскоп у Гроцкој, завршетак радова 10 јул, а вредност радова је 75 милиона динара, изјавио је између осталога, Славко Андрејић на Скупштини ГО Гроцка одржане 16. јуна 2023.

Дан након што је дато последње обећање да ће биоскоп у Гроцкој бити пуштен у рад, обишли смо ово здање. Да ли је Славко говорио истину, односно да ли је СНС у Гроцкој странка која држи реч, на основу чега добија гласове, погледајте сами….

Подсетимо се, Жиг инфо је започео серијал „Ако лаже Андрејић, не лаже Панта“, односно подсећамо на све оно што је до сада речено а (не) урађено. Смернице за овај серијал узели смо из говора шефа напредњака у Гроцкој, Славка Андрејића. Када је Славко Андрејић на седници СГО Гроцка завршио са читањем „најављених радова“ зачуло се „аух“. Као да је и Андрејић схватио шта је прочитао, односно да поново чита оно што је већ обећавано по више пута.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар