Почетна » ПОСЛЕ СВАЂЕ СВЕ ЈЕ СЛАЂЕ У ГРОЦКОЈ Након тешких речи, испија се заједничка кафа

ПОСЛЕ СВАЂЕ СВЕ ЈЕ СЛАЂЕ У ГРОЦКОЈ Након тешких речи, испија се заједничка кафа

од admin
0 коментар

Од 2012 године па до 2016 године, међу заклетим противницима напредњака у Гроцој били су социјалисти, као и РИЛ Завичај.

Између њих падале су тешке речи, а седнице Скупштине ГО Гроцка нису могле да прођу а да није дошло до супростављања социјалиста, напредњацима.

Подсетимо се, највећи јаз између социјалиста и напредњака у Гроцкој јесте био лични сукоб између тадашњег председника СПС- Милана Јанковића Жирета и председника СНС-а Драгољуба Симоновића- Симе. Како се спекулисало, због њихово личног сукоба СПС у Гроцкој је био један од ретких случајева да су деловали из опозиције.
Пред изборе 2016 године, у репортажи београдске хронике „Комшијско страначки односи у Гроцкој“, Милан Јанковић је изјавио да они са свима могу попити кафу, осим са напредњацима.

-Сарађивали би и испијали кафу са свима, само не са напредњацима, али то је на општинском нивоу, изјавио је тада лидер грочанских социјалиста Јанковић.

Снимак из 2016.године:

Нешто тврђи у речнику према напредњацима био је и Ненад Абрамовић, председник Завичаја.

-Ваша Светости, нас у Калуђерици нашег духовног старешину оца Драгана Радовановића напали су БЕЗБОЖНИЦИ, претећи да нам ускрате право да заједно са својом браћом дочекамо највећи хришћански празник Божић . Методе који су користили су уцене и претње као у најгорим данима инфоиртбироа у најмрачнијем делу наше духовне историје, је само једна од изјава Абрамовића коју је изговорио за локалне напредњаке.

Ништа мање ни председник напредњака у Гроцкој, Драгољуб Симоновић није штедио своје противнике. Да би у Гроцкој, годину дана након тешких оптужби, сви били за једним столом, насмејани у заједничкој мисији- заједнички председнички кандидат.

Наиме, у току јучерашњег дана у просторије СПС-а Гроцка, Драгољуб Симоновић је посетио канцеларију СПС-а Гроцка како би видео како напредује скупљање потписа за заједничког коалиционог председничког кандидата, Александра Вучића.

А у канцеларији, судећи по насловној фотографији, пријатељски су ћаскали они између којих су „до јуче“ падале тешке речи.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

7 − six =