Почетна » ПРЕЂИ У СНС И РЕШИ ПРОБЛЕМЕ Погледајте због чега се активиста СНС-а у Гроцкој прикључио овој странци

ПРЕЂИ У СНС И РЕШИ ПРОБЛЕМЕ Погледајте због чега се активиста СНС-а у Гроцкој прикључио овој странци

од admin
0 коментар

Мирослав Вујић је на изборима 2012-те године био би на листи Демократске странке у Гроцкој.

Вујић у марту 2013. Године напушта табор демократа. По његовој изјави о иступању из чланства Демократске странке, он је напустио странку због малтретирања од стране владајуће коалиције, окупљење око СНС-а у Гроцкој и материјалне угрожености.
Наиме, по документу до којег је дошао Жиг Инфо, под називом „ПРЕДМЕТ: Изјава о иступању из чланства Демократске странке“ Вујић је навео следеће:

Овим путем изјављујем да иступам из чланства Демократске странке из личних разлога. Члан сам ДС-а од 2000. год. Од тада до данас сам учествовао у свим кампањама за ДС. Давао сам свој максимум и допринос на најбољи начин. Живео сам за странку, следио сам убеђења и вредности које протежира ДС. Међутим, у последње време долазим до ствари које нису ни мало пријатне. После појединих седница на С.О на којима гласам против Ј.П у којем сам запослен, трпим разне неприлике. Плата ми је смањена. Разна решења о радном месту, једноставно угрожена ми је материјална егзистенција, као и мојој породици. Због свих ових ствари приморан сам на овакав корак. У задњих неколико година доносе се одлуке које само штете странци. Чланство се осипа, бити демократа јако је тешко. Нема ко да нас заштити. Ово више није Демократска странка, навео је Вујић у својој оставци у марту 2013. Године.

Убрзо након напуштања табора Демократа, Вујић прелази у „Грађанску алтернативу“, која постаје коалициони партнер напредњака у овој београдској општини. Након тога, Мирослав Вујић постаје помоћник директора ЈП „Водовод и Канализација“ Гроцка. Вујић се недавно учланио у Српску напредну странку.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

15 − 6 =