Почетна » Председник Гроцке „шалта“ заменика због „другог сина“

Председник Гроцке „шалта“ заменика због „другог сина“

од admin
0 коментар

 Председник Гроцке је, између осталога, изјавио и да садашњег заменика шалта лево, десно и да му је то рекао директно јер он (Пантелић) једино верује већнику Александру Рајковићу, којег воли као  „другог сина“.

Оваква изјава само потврђује ранија писања Жиг инфа, да је Пантелић предао сва своја овлашћења, када је одсутан,  већнику Александру Рајковићу, којег данас у Гроцкој називају в.д председник. Рајковић, иначе, поред канцеларије , добио је од председника Гроцке и његову приватну шкоду. Рајковић, када изиграва председника ГО Гроцка у кабинету који је намењен за Драгана Пантелића, долази на посао у његовој (Драгановој) приватној шкоди.

Особље и руководиоци ГО Гроцка добили су наредбу од Пантелића, да када он није присутан, за све се обрате Рајковићу. Заменик председника Гроцке, Дејан Влашковић је заправо само једна фигура и слово на папиру који нема никаква овлашћења. Због тога је Влашковић у јавности добио назив Деки Меки

Деки Меки на садашњу ситуацију гледа као да је добио унапређење. Понаша се као да  је од заменика Већника, напредовао у заменика в.д председника Гроцке, те му је таква ситуација прихватљива. Прешалтовао се из „лево у десно“, на команду председника Гроцке и ћути у својој меканој канцеларијској фотељи.

Деки Меки, Влашковић свакодневно добија од председника Гроцке и епитете попут „страни плаћеник, домаћи издајник“ који ради против председника државе и Пантелића уједно. Уз то, према речима в.д председника Гроцке, Рајковића, највећи је нарко дилер и спонзор Жиг инфа.

Подсетимо се,  овај текст је направљен у склопу серијала „Пантино ново одело“. Поткрепљено чињеницама и изјавама, овај серијал оголиће сурову реалност у ГО Гроцка.  Реалност коју ни највише руководство владајуће странке не може или не жели да заустави, док ће на крају највећи терет поднети грађани ове локалне самоуправе.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић 

Насловна: Илустрација-карикатура

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар