Почетна » Председник Гроцке своје неуспехе преписује опозицији и својим страначким колегама

Председник Гроцке своје неуспехе преписује опозицији и својим страначким колегама

од admin
0 коментар

Лутајући са теме на тему, са обећања на обећање, а након изношења у јавност релевантних података око броја запослених саветника у ГО Гроцка, као и саветника за медије председника , Гордане Узелац, Пантелић покушава да се код својих страначких колега оправда тако што за своје грешке оптужује некакву опозицију, а и медије, конкретно Жиг инфо. Поред опозиције и медија, Пантелић је кривицу свалио и на своје најближе сараднике, а поготово, према сазнањима Жиг инфа, на свог заменика Дејана Влашковића.

Објављивањем уговора саветнице за медије председника ГО Гроцка, Гордане Узелац, а која је добијена на основу захтева о слободном приступу информацијама од јавног значаја, Пантелић је покушао немушто да се правда кроз разноразна саопштења. Практично, Пантелић је таквим саопштењима окривио своје најближе сараднике, јер је уговор и добијен на основу тражених информација од стране Управе ГО Гроцка. Када је број саветника и уговор Гордане Узелац дошао до јавности, реаговао је и врх странке. Упитан одакле информација о саветницима у уговор Гордане Узелац код Жиг инфа, Пантелић је одговорио да је неко из странке доставио те информације, прећуткујући да је све добијено званичним путем. 

Ухваћен у сопственим лажима, компас код Пантелића почео је све брже да се врти, те је из минута у минут окривио сваког, осим себе, за притиске које трпи од стране јавности и врха странке. У таквом једном тренутку оптужио је и свог заменика Дејана Влашковића да је доставио уговор Гордане Узелац Жиг инфу. Иначе, Пантелић и његови најближи сарадници, рецидиви Драгољуба Симоновића (бившег председника ГО Гроцка првостепено осуђеног као налогодавца за паљење куће новинара нашег портала) пласирају информацију  врху странке, да је,заправо, Влашковић главни финансијер портала Жиг инфо.

Према сазнањима Жиг инфа, заменик председника Дејан Влашковић недавно се нашао са појединим челним људима напредњака, како би им се оправдао поводом таквих тврдњи Пантелића и Симоновићевих рецидива.

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић и данас је у дневном листу АЛО оптужио опозицију и медије за неистине које се износе у овој локалној самоуправи.

Сведоци смо свакодневних бруталних напада опозиције и њихових медија на државне органе и институције, председника Вучића и његову породицу. Све то је доказ велике немоћи, незнања и беса истих. Неистине које се пласирају о Градској општини Гроцка су само доказ да се неки људи не могу носити са нашим успесима и константним радом и залагањем за наше место и грађане. Наши резултати говоре и више од речи, посебно оних злих и подругљивих. Ми ћемо и даље радити пуном паром и настојати да испунимо сва дата обећањазакључио је Пантелић за Ало!

Пантелић је, по добром старом рецепту, своје неуспехе образложио нападом на председника Александра Вучића. Вероватно би Пантелић, на питање у којем контексту или тексту је то „нападнут“ Александар Вучић поново образлагао конфузно, без јасних реченица и аргумената. С друге стране и онај који је нападнут од стране Пантелића, а то је његов заменик Дејан Влашковић, немушто ћути на исте. Заменик постаје жртва злостављања председника, без видног покушаја брањења. Драгану Пантелићу такав потез Влашковића, као и пријатељство са министром Николом Селаковићем, помаже да опстане на месту председника Гроцке и даље изгубљен у времену и простору, ухођен од умишљене опозиције и зликоваца са Жиг инфа.

 

Бонус видео: Жиг инфо у „Разгибавању“

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

14 − 4 =