Почетна » Председников пријатељ окачио легитимацију „волонтер ГО Гроцка“ и паркира где стигне

Председников пријатељ окачио легитимацију „волонтер ГО Гроцка“ и паркира где стигне

Паркира и на месту за особе са инвалидетом

од Жиг Инфо
0 коментар

Волонтери ГО Гроцка у заузећу паркинга за особе са инвалидитетом испред Здравствене амбуланте

Овако је гласио данашњи опис „фотографија дана“, објављених на нашој Фејсбук и Инстаграм страници.

Недуго затим, јавио се и онај који је препознао возило, односно супруга „волонтера“ из Гроцке. Затражила је да уклонимо фотографије, јер је реч о приватном аутомобилу, а њеном супругу је позлило, морао је до лекара, а како није било других места за паркирање, паркирао је на једином слободном. Како је рекла, обележје да је „волонтер ГО Гроцка“ остало је случајно, јер је њен супруг развозио пакете за најстарије, које су добијали сви пензионери са подручја ове локалне самоуправе.

Испоставиће се да је возач овог аутомобила заправо пријатељ председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића. Његова супруга, која је позвала за уклањање фотографија, од председника ГО Гроцка добила је запослење. Обоје живе у Калуђерци у Вишњићевој улици.

Иначе, мештани ове улице су више пута су протестовали јер су, због стања улице, приморани  да свакодневно пролазе преко њиве и кроз туђе двориште  јер је то најкраћи пут до аутобуског стајалишта, односно школе,  вртића, Дома здравља  и других институција. Од стране садашњег председника Драгана Пантелића, да ће њихов проблем бити решен, добили су на десетине обећања. На једном од протеста, председник ГО Гроцка је сазнао да у тој улици живи његов пријатељ, који данас користи ознаке „волонтер ГО Гроцка“.

 

Бонус видео:

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар